• 70+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Verhoef Stolwijk

Nijverheidsweg 24 , 2821 AW Stolwijk
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag 08:00 - 17:00
 • zondag Gesloten
bars

Vertrouwd, vakkundig en snel! Dat is schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Verhoef in Stolwijk.

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Verhoef in Stolwijk staat al jarenlang garant voor het vertrouwd, vakkundig en snel herstellen van autoschade.

Autoschade is vervelend. Er komt veel bij kijken. U wilt natuurlijk snel van uw autoschade af. De vakmensen van schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Verhoef in Stolwijk doen er dan ook alles aan om u zo snel en veilig mogelijk weer te laten te vertrekken. Zij werken met nieuwste technieken die het herstel van de autoschade vaak niet alleen bespoedigt, maar ook betere resultaten mogelijk maakt. U zult versteld staan van het resultaat.

Volledige garantie op het schadeherstel

ABS_Stolwijk_actie_4.jpg

ABS Autoherstel stelt hoge kwaliteitseisen stelt aan het netwerk en heeft deze geborgd in een uitgebreide ketencertificering, waaronder de norm voor Bovag Erkend Schadeherstel. Dit is een belangrijk keurmerk want dat betekent dat uw auto altijd kwalitatief goed is hersteld. Volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met gebruik van originele onderdelen. Voor de reparatie zelf geldt een garantie van maar liefst vier jaar. Of het nu gaat om blikschade, slijtage aan de bekleding of anderszins, wij zorgen dat u uw auto weer als nieuw terugkrijgt. Gegarandeerd.

Altijd aan het juiste adres

Ons devies luidt: de klant is áltijd koning. Het team van schadeherstellers van ABS Autoherstel Verhoef in Stolwijk heeft als streven, het u allemaal zo makkelijk mogelijk te maken. En dus nemen we u zoveel mogelijk zorgen rondom de schadeafhandeling uit handen. Wij zorgen met de afwikkeling van de autoschade met uw verzekeraar. En mocht de schade niet direct gerepareerd kunnen worden, kunt u gebruik maken van een onzer leenauto’s. Het kan voorkomen dat u geen tijd heeft om uw auto op te halen of te brengen. Dan kunt u gebruikmaken van onze kosteloze haal- en brengservice.

Specialismen in herstel van autoschade

Het team van autoherstellers van ABS Autoherstel Verhoef in Stolwijk beschikt over de kennis en kunde om uw auto, ongeacht het merk, weer terug te brengen in de oude staat. Wij zijn vertrouwd, vakkundig en snel in het herstellen van uw autoschade. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto kunt rijden.

Heeft u autoschade in de omgeving van Stolwijk? Kom dan langs bij onze werkplaats aan de Nijverheidsweg en ervaar het vakmanschap zelf!

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Verhoef Stolwijk

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0
  Witteloostuijn Stoffering Geholpen op 12 January 2022
 • 10.0

  We zijn erg tevreden over ABS Verhoef. Duidelijke communicatie over de stand van zaken. We kregen automaat mee toe Ik aangaf niet meer zo gewend te zijn aan een schakelauto. Kwaliteit gaat boven alles bij ABS Verhoef. Dat stemt de klant tevreden.

  Anoniem Geholpen op 07 January 2022
 • 10.0

  Goed bereikbaar, zowel telefonisch als geografisch. Vriendelijk en vakkundig personeel. Schade prima gerepareerd. Afspraak snel mogelijk en schade volgens afspraak afgehandeld. De auto was niet gewassen bijnhet ophalen na de reparatie, maar werd alsnog even door de wasstraat gehaald.

  Anoniem Geholpen op 31 December 2021
 • 10.0

  Het leek wel of de medewerkers ook psychologie hadden gestudeerd. Zo rustig en meelevend waren ze, nadat ik er overstuur binnenstapte, omdat ik mijn auto tegen een betonblok had laten knallen. In goed overleg is mijn auto perfect gerepareerd en zelfs mooier dan voorheen. Ziet eruit als nieuw. Hartelijk dank.

  Anoniem Geholpen op 30 December 2021
 • 8.0