• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland
9.2
2733 beoordelingen

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het professioneel herstellen van schade van diverse auto’s. Welke vorm van autoschade u ook heeft, wij kunnen de schade vakkundig en snel herstellen, zodat u meteen weer de weg op kunt. Onze professionals herstellen niet alleen schade aan auto’s, maar ook schade die ontstaan is aan campers, busjes en caravans. Wij beschikken over 78 autoschadebedrijven en kunnen u ook in Zuid-Holland de gewenste hulp bieden. Zet ons daarom nu in voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland of lees verder voor meer informatie omtrent wat wij voor u kunnen betekenen en welke voordelen wij voor u in petto hebben als u ABS Autoherstel inzet.

Specialismes autoschadeherstel

Uw autoschadeherstel in Zuid-Holland is in goede handen bij ABS Autoherstel. Wij kunnen namelijk verschillende vormen van autoschade verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade, maar ook aan lakschade, steenslagreparaties, uitdeuken zonder spuiten, velgenreparaties en bumperreparaties. Wij vertellen u graag meer over de verschillende vormen van herstelwerkzaamheden die wij verrichten en hoe wij hierbij te werk gaan.

Lakschade

Heeft u te maken met lakschade? Dan kunnen wij deze eenvoudig voor u herstellen. Lakschade herstellen noemt men ook wel spotrepair. Bij deze methode worden kleine krasjes en deukjes in de auto hersteld. Dit is echter anders dan het spuiten van auto’s. Wanneer de lakschade hersteld is, is een strak resultaat wat overblijft. Hierdoor zult u de lakschade niet meer kunnen zien.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij kunnen tevens uw auto uitdeuken zonder spuiten. Dit doen wij met speciaal ontwikkeld gereedschap dat de laklaag geen schade toebrengt. Hiermee masseren we de deuk uit het plaatwerk, wat wij via de lijmtechniek of een speciale hefboomtechniek doen. Deze manier van werken maakt het mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Hierdoor maken wij uw auto, camper, busje of caravan volledig deukvrij.

Ruitschade

Autoruitschade is een zeer vervelende vorm van schade. Barsten en sterretjes kunnen klein beginnen, maar gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom van belang om direct een expert in te zetten voor deze vorm van autoschadeherstel in Zuid-Holland. Hierdoor bespaart u later hoge kosten. Als wij uw ruitschade herstellen, gebruiken wij speciale hars. Deze hars zorgt voor een mooi resultaat. Daarna rijdt u meteen weer weg. Mocht er toch een nieuwe ruit nodig zijn vanwege grote schade, dan regelen wij dit ook voor u. Wij bestellen vervangende autoruiten bij dezelfde leveranciers als die deze aan autofabrikanten leveren. Hierdoor is een optimale kwaliteit autoruiten u gegarandeerd.

Steenslagreparatie

Wenst u een steenslagreparatie? Dan voert ABS Autoherstel deze graag voor u uit. Als u met beschadigingen door steenslag kampt, kunnen wij deze kleine plekken makkelijk herstellen middels spotrepair. Met deze methode pakken we de schade gericht aan. Na onze steenslagreparatie zullen de beschadigingen door steenslag niet meer te zien zijn. Onze aanpak is dan ook bewezen effectief.

Bumperreparatie

Wilt u een bumperreparatie laten verrichten? Dan doen wij dat graag voor u. Bij grotere beschadigingen wordt de volledige bumper hersteld. Indien nodig, wordt de bumper vervangen voor een nieuwe en originele bumper. Is de bumper gescheurd? Ook dit kunnen wij goed herstellen. Het is belangrijk dat de sensoren na de reparatie weer goed afgesteld worden, aangezien bumpers tegenwoordig vaak voorzien zijn van ADAS-systemen. Dit doen wij met de meest geavanceerde technologie.

Velgenreparatie

Wilt u een velgenreparatie laten verrichten? Wij zorgen er tijdens het repareren van uw velgen voor dat zichtbare deuken worden verholpen. Ook kunnen wij de velgen renoveren en stoeprandschade weer herstellen. Wist u dat het ook mogelijk is een nieuwe laklaag op uw velgen te laten aanbrengen? Daarmee zien uw velgen er straks weer mooi en glanzend uit.

Dit biedt ABS Autoherstel u

Zet u voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland ABS Autoherstel in, dan kunt u bij ons altijd op diverse voordelen rekenen. Niet alleen kunnen wij verschillende soorten schade herstellen. Ook de volgende voordelen zijn u gegarandeerd:

 • Merk-erkend schadeherstel
 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Professionele service
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
 • Uw schade snel hersteld!

Kiest u ook voor het professionele autoschadeherstel in Zuid-Holland van ABS Autoherstel? Neem dan nu contact op met onze professionals om ze meteen in te zetten.

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? Neem contact met ons op

Autoschadeherstel in Zuid-Holland gewenst? Neem direct contact op met ABS Autoherstel. Wij zullen uw autoschade dan snel en op een vakkundige wijze herstellen. Met ABS Autoherstel weet u zeker dat uw autoschadeherstel in Zuid-Holland in goede handen is!

Kies een regio in de provincie Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland

ABS Autoherstel Glasbeek Waddinxveen

Noordkade 24 , 2741 EV Waddinxveen
ABS Klein Herstel
Autoruitschade herstellen
Bumper herstellen
+2
Auto uitdeuken zonder spuiten Steenslagreparatie
Recensies

Ervaringen in Zuid-Holland

Bekijk alle ervaringen
 • 8.0
  De Willigen Project Management B.V Geholpen op 12 April 2024
 • 10.0
  H.J. Pouleyn Geholpen op 18 April 2024
 • 10.0
  Bekker Geholpen op 16 April 2024
 • 10.0

  Duidelijke afspraak, prima hersteld, mooie schone leenauto, aardige medewerkers!

  Anoniem Geholpen op 15 April 2024
 • 10.0

  Prima schadehersteller. Eerlijke en duidelijke informatievoorziening. Klantvriendelijk personeel. Vakkundige en inzichtelijke reparatie.

  G.J. Lentz Geholpen op 17 April 2024
 • 10.0

  alles perfect uitgevoerd

  Anoniem Geholpen op 15 April 2024
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 13 April 2024
 • 10.0
  L. van Vliet Geholpen op 12 April 2024
 • 10.0

  Medewerkers vriendelijk en goede informatie werkzaamheden, vakkundig hersteld, leenauto, schoonopgeleverd

  W. van Leeuwen Geholpen op 17 April 2024
 • 10.0

  De medewerkers zijn klantvriendelijk en goede communicatie. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

  Anoniem Geholpen op 17 April 2024
 • 10.0

  Zeer tevreden over de service. Fijne leenauto gekregen en bij ophalen auto een leuk presentje mee gekregen. Toppers zijn het!

  Anoniem Geholpen op 07 April 2024
 • 10.0
  Ruiz Contreras J. Geholpen op 16 April 2024
 • 10.0

  Schade prima verholpen. Klantvriendelijkheid is echt een plus. Zowel de intake als de nazorg. Top!

  Maurice S. Geholpen op 13 April 2024
 • 10.0

  Prettig geholpen, vakwerk

  Roo de B Geholpen op 17 April 2024
 • 9.0

  De auto is prima gerepareerd Vlgs de gemaakte afspraken en tijd . Vriendelijk personeel

  T.D. Kamperman Geholpen op 14 April 2024
 • 10.0
  M.L. Lescinsky Geholpen op 16 April 2024
 • 10.0

  Tijdig gebeld over geconstateerde krassen in de lak die tijdens een vorige vervanging van de voorruit waren gemaakt, zodat ik keuze kon maken. Niet in rekening brengen primen en bijspuiten krassen.

  C. Hof Geholpen op 15 April 2024
 • 10.0

  In het geval van schade word je bij het eerste contact keurig te woord gestaan, de schade wordt opgenomen en er volgt direct een afspraak voor de reparatie. Op de afgesproken datum lever je de auto af en krijg je een vervangende auto. Ook weer op het afgesproken moment van ophalen staat de gerepareerde auto klaar. Gemaakte afspraken worden per mail bevestigd en niet onbelangrijk ook nagekomen. De schade was keurig gerepareerd.

  De heer C.M. van de Berg Geholpen op 16 April 2024
 • 9.0

  Alles prima in orde

  Anoniem Geholpen op 08 April 2024
 • 10.0

  Ik ben dik tevreden

  R. van Leeuwen Geholpen op 30 March 2024
 • 10.0

  Prachtig bedrijf met vriendelijk personeel Aanrader !