• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland
9.2
2742 beoordelingen

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het professioneel herstellen van schade van diverse auto’s. Welke vorm van autoschade u ook heeft, wij kunnen de schade vakkundig en snel herstellen, zodat u meteen weer de weg op kunt. Onze professionals herstellen niet alleen schade aan auto’s, maar ook schade die ontstaan is aan campers, busjes en caravans. Wij beschikken over 78 autoschadebedrijven en kunnen u ook in Zuid-Holland de gewenste hulp bieden. Zet ons daarom nu in voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland of lees verder voor meer informatie omtrent wat wij voor u kunnen betekenen en welke voordelen wij voor u in petto hebben als u ABS Autoherstel inzet.

Specialismes autoschadeherstel

Uw autoschadeherstel in Zuid-Holland is in goede handen bij ABS Autoherstel. Wij kunnen namelijk verschillende vormen van autoschade verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade, maar ook aan lakschade, steenslagreparaties, uitdeuken zonder spuiten, velgenreparaties en bumperreparaties. Wij vertellen u graag meer over de verschillende vormen van herstelwerkzaamheden die wij verrichten en hoe wij hierbij te werk gaan.

Lakschade

Heeft u te maken met lakschade? Dan kunnen wij deze eenvoudig voor u herstellen. Lakschade herstellen noemt men ook wel spotrepair. Bij deze methode worden kleine krasjes en deukjes in de auto hersteld. Dit is echter anders dan het spuiten van auto’s. Wanneer de lakschade hersteld is, is een strak resultaat wat overblijft. Hierdoor zult u de lakschade niet meer kunnen zien.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij kunnen tevens uw auto uitdeuken zonder spuiten. Dit doen wij met speciaal ontwikkeld gereedschap dat de laklaag geen schade toebrengt. Hiermee masseren we de deuk uit het plaatwerk, wat wij via de lijmtechniek of een speciale hefboomtechniek doen. Deze manier van werken maakt het mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Hierdoor maken wij uw auto, camper, busje of caravan volledig deukvrij.

Ruitschade

Autoruitschade is een zeer vervelende vorm van schade. Barsten en sterretjes kunnen klein beginnen, maar gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom van belang om direct een expert in te zetten voor deze vorm van autoschadeherstel in Zuid-Holland. Hierdoor bespaart u later hoge kosten. Als wij uw ruitschade herstellen, gebruiken wij speciale hars. Deze hars zorgt voor een mooi resultaat. Daarna rijdt u meteen weer weg. Mocht er toch een nieuwe ruit nodig zijn vanwege grote schade, dan regelen wij dit ook voor u. Wij bestellen vervangende autoruiten bij dezelfde leveranciers als die deze aan autofabrikanten leveren. Hierdoor is een optimale kwaliteit autoruiten u gegarandeerd.

Steenslagreparatie

Wenst u een steenslagreparatie? Dan voert ABS Autoherstel deze graag voor u uit. Als u met beschadigingen door steenslag kampt, kunnen wij deze kleine plekken makkelijk herstellen middels spotrepair. Met deze methode pakken we de schade gericht aan. Na onze steenslagreparatie zullen de beschadigingen door steenslag niet meer te zien zijn. Onze aanpak is dan ook bewezen effectief.

Bumperreparatie

Wilt u een bumperreparatie laten verrichten? Dan doen wij dat graag voor u. Bij grotere beschadigingen wordt de volledige bumper hersteld. Indien nodig, wordt de bumper vervangen voor een nieuwe en originele bumper. Is de bumper gescheurd? Ook dit kunnen wij goed herstellen. Het is belangrijk dat de sensoren na de reparatie weer goed afgesteld worden, aangezien bumpers tegenwoordig vaak voorzien zijn van ADAS-systemen. Dit doen wij met de meest geavanceerde technologie.

Velgenreparatie

Wilt u een velgenreparatie laten verrichten? Wij zorgen er tijdens het repareren van uw velgen voor dat zichtbare deuken worden verholpen. Ook kunnen wij de velgen renoveren en stoeprandschade weer herstellen. Wist u dat het ook mogelijk is een nieuwe laklaag op uw velgen te laten aanbrengen? Daarmee zien uw velgen er straks weer mooi en glanzend uit.

Dit biedt ABS Autoherstel u

Zet u voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland ABS Autoherstel in, dan kunt u bij ons altijd op diverse voordelen rekenen. Niet alleen kunnen wij verschillende soorten schade herstellen. Ook de volgende voordelen zijn u gegarandeerd:

 • Merk-erkend schadeherstel
 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Professionele service
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
 • Uw schade snel hersteld!

Kiest u ook voor het professionele autoschadeherstel in Zuid-Holland van ABS Autoherstel? Neem dan nu contact op met onze professionals om ze meteen in te zetten.

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? Neem contact met ons op

Autoschadeherstel in Zuid-Holland gewenst? Neem direct contact op met ABS Autoherstel. Wij zullen uw autoschade dan snel en op een vakkundige wijze herstellen. Met ABS Autoherstel weet u zeker dat uw autoschadeherstel in Zuid-Holland in goede handen is!

Kies een regio in de provincie Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland

ABS Autoherstel Glasbeek Waddinxveen

Noordkade 24 , 2741 EV Waddinxveen
ABS Klein Herstel
Autoruitschade herstellen
Bumper herstellen
+2
Auto uitdeuken zonder spuiten Steenslagreparatie
Recensies

Ervaringen in Zuid-Holland

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0
  B. Kocabas Geholpen op 18 July 2024
 • 8.0

  Vriendelijke medewerkers, stipt en bereid.

  M.J. Heijmans Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  Prima bedrijf met vriendelijke medewerkers

  G. Molendijk-Roosa Geholpen op 05 July 2024
 • 9.0

  Zeer tevreden over de hele aanpak en afronding.

  G.P. van Hameren Geholpen op 16 July 2024
 • 9.0

  Reparatie is geheel tot tevredenheid gedaan. Duidelijk gecommuniceerd en toch wel op kortere termijn een afspraak kunnen maken.

  P.W. Bezemer Geholpen op 17 July 2024
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 19 July 2024
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 17 July 2024
 • 10.0

  Vriendelijk en behulpzaam personeel

  R.A. van der sluijs Geholpen op 18 July 2024
 • 10.0

  Vakkundige uitleg & snelle afhandeling .

  Anoniem Geholpen op 18 July 2024
 • 8.0
  W. van Leeuwen Geholpen op 18 July 2024
 • 9.0

  Goede afhandeling.

  Anoniem Geholpen op 18 July 2024
 • 10.0

  vanaf melding tot levering, alles helder en keurig geregeld, dank daarvoor

  e,de vogel Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0

  De auto is werkelijk perfect vakkundig en deskundig gerepareerd. En ook nog schoon gewassen opgeleverd. Daarnaast ging het snel, vriendelijke medewerkers, echt een top bedrijf. Zeker aan te bevelen.

  Anoniem Geholpen op 19 July 2024
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 18 July 2024
 • 8.0

  Fijn en vakkundige bedrijf, met aardige medewerkers en goede service.

  N.C. Louter Geholpen op 16 July 2024
 • 9.0

  Geweldige service en vakmanschap!!!!

  A. Veldhuijse Geholpen op 16 July 2024
 • 10.0

  Goed ontvangst en wordt keurig gemeld wanneer de auto klaas is En was weer als nieuw toen die klaar was.Ik geef jullie een 10

  FCJ Hiep - van der Holst Geholpen op 18 July 2024
 • 10.0

  Liever kom je natuurlijk niet bij een schadebedrijf. Maar als het dan helaas zover is, wil je een goed en vakkundig resultaat en je als klant echt geholpen voelen. Dat is 100% het geval bij ABS Schadeherstel Stom in Vlaardingen. Ik ben hier nu meermaals geweest, en wordt altijd uiterst vriendelijk en duidelijk geholpen en geïnformeerd. De afspraken worden volledig nagekomen. Het enige wat langzamerhand lastig is (bij alle autohandel gerelateerde bedrijven overigens) is de ontzettende lange wachttijd voordat je daadwerkelijk resultaat hebt. Dat ligt aan de drukte in een filiaal, maar vooral ook ligt het aan de levertijden van materialen. Dat begint de spuitgaten uit te lopen. Verder nog een puntje: ik kreeg nu een nogal wat kleine leenauto mee. Het zou wel zo prettig zijn als de leenauto een beetje in lijn is met de auto die gerepareerd moet worden. Nu was het voor mij wat proppen met zaken die ik dagelijks mee moet nemen. Maar nogmaals, geen kwaad wordt over dit bedrijf, ik ben hartstikke tevreden! Nu nog hopen dat het Waarborgfonds bijdraagt aan het schadebedrag.

  Anoniem Geholpen op 15 July 2024
 • 10.0

  We hebben hier nu twee keer de auto laten herstellen, en beide keren was er niets meer te zien van de oorspronkelijke schade - prima!

  Seidler Geholpen op 16 July 2024
 • 9.0

  Zeer vakkundig werk geleverd

  M.P.M. Holscher Geholpen op 28 June 2024
 • 9.0

  top