• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland
9.2
2787 beoordelingen

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het professioneel herstellen van schade van diverse auto’s. Welke vorm van autoschade u ook heeft, wij kunnen de schade vakkundig en snel herstellen, zodat u meteen weer de weg op kunt. Onze professionals herstellen niet alleen schade aan auto’s, maar ook schade die ontstaan is aan campers, busjes en caravans. Wij beschikken over 78 autoschadebedrijven en kunnen u ook in Zuid-Holland de gewenste hulp bieden. Zet ons daarom nu in voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland of lees verder voor meer informatie omtrent wat wij voor u kunnen betekenen en welke voordelen wij voor u in petto hebben als u ABS Autoherstel inzet.

Specialismes autoschadeherstel

Uw autoschadeherstel in Zuid-Holland is in goede handen bij ABS Autoherstel. Wij kunnen namelijk verschillende vormen van autoschade verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade, maar ook aan lakschade, steenslagreparaties, uitdeuken zonder spuiten, velgenreparaties en bumperreparaties. Wij vertellen u graag meer over de verschillende vormen van herstelwerkzaamheden die wij verrichten en hoe wij hierbij te werk gaan.

Lakschade

Heeft u te maken met lakschade? Dan kunnen wij deze eenvoudig voor u herstellen. Lakschade herstellen noemt men ook wel spotrepair. Bij deze methode worden kleine krasjes en deukjes in de auto hersteld. Dit is echter anders dan het spuiten van auto’s. Wanneer de lakschade hersteld is, is een strak resultaat wat overblijft. Hierdoor zult u de lakschade niet meer kunnen zien.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij kunnen tevens uw auto uitdeuken zonder spuiten. Dit doen wij met speciaal ontwikkeld gereedschap dat de laklaag geen schade toebrengt. Hiermee masseren we de deuk uit het plaatwerk, wat wij via de lijmtechniek of een speciale hefboomtechniek doen. Deze manier van werken maakt het mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Hierdoor maken wij uw auto, camper, busje of caravan volledig deukvrij.

Ruitschade

Autoruitschade is een zeer vervelende vorm van schade. Barsten en sterretjes kunnen klein beginnen, maar gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom van belang om direct een expert in te zetten voor deze vorm van autoschadeherstel in Zuid-Holland. Hierdoor bespaart u later hoge kosten. Als wij uw ruitschade herstellen, gebruiken wij speciale hars. Deze hars zorgt voor een mooi resultaat. Daarna rijdt u meteen weer weg. Mocht er toch een nieuwe ruit nodig zijn vanwege grote schade, dan regelen wij dit ook voor u. Wij bestellen vervangende autoruiten bij dezelfde leveranciers als die deze aan autofabrikanten leveren. Hierdoor is een optimale kwaliteit autoruiten u gegarandeerd.

Steenslagreparatie

Wenst u een steenslagreparatie? Dan voert ABS Autoherstel deze graag voor u uit. Als u met beschadigingen door steenslag kampt, kunnen wij deze kleine plekken makkelijk herstellen middels spotrepair. Met deze methode pakken we de schade gericht aan. Na onze steenslagreparatie zullen de beschadigingen door steenslag niet meer te zien zijn. Onze aanpak is dan ook bewezen effectief.

Bumperreparatie

Wilt u een bumperreparatie laten verrichten? Dan doen wij dat graag voor u. Bij grotere beschadigingen wordt de volledige bumper hersteld. Indien nodig, wordt de bumper vervangen voor een nieuwe en originele bumper. Is de bumper gescheurd? Ook dit kunnen wij goed herstellen. Het is belangrijk dat de sensoren na de reparatie weer goed afgesteld worden, aangezien bumpers tegenwoordig vaak voorzien zijn van ADAS-systemen. Dit doen wij met de meest geavanceerde technologie.

Velgenreparatie

Wilt u een velgenreparatie laten verrichten? Wij zorgen er tijdens het repareren van uw velgen voor dat zichtbare deuken worden verholpen. Ook kunnen wij de velgen renoveren en stoeprandschade weer herstellen. Wist u dat het ook mogelijk is een nieuwe laklaag op uw velgen te laten aanbrengen? Daarmee zien uw velgen er straks weer mooi en glanzend uit.

Dit biedt ABS Autoherstel u

Zet u voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland ABS Autoherstel in, dan kunt u bij ons altijd op diverse voordelen rekenen. Niet alleen kunnen wij verschillende soorten schade herstellen. Ook de volgende voordelen zijn u gegarandeerd:

 • Merk-erkend schadeherstel
 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Professionele service
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
 • Uw schade snel hersteld!

Kiest u ook voor het professionele autoschadeherstel in Zuid-Holland van ABS Autoherstel? Neem dan nu contact op met onze professionals om ze meteen in te zetten.

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? Neem contact met ons op

Autoschadeherstel in Zuid-Holland gewenst? Neem direct contact op met ABS Autoherstel. Wij zullen uw autoschade dan snel en op een vakkundige wijze herstellen. Met ABS Autoherstel weet u zeker dat uw autoschadeherstel in Zuid-Holland in goede handen is!

Kies een regio in de provincie Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland

Recensies

Ervaringen in Zuid-Holland

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Uitstraling binnenkomst en medewerkers

  Anoniem Geholpen op 06 June 2023
 • 7.0
  C.M. Visser Geholpen op 08 June 2023
 • 7.0

  Service & Quality

  P. Roy Geholpen op 05 June 2023
 • 10.0

  Ik heb alleen maar positieve feedback. De medewerkers zijn werkelijk stuk voor stuk echt mensen-mensen. Ze nemen de tijd voor je, waar zie je dat tegenwoordig nog! Tijdens al mijn bezoekjes zie ik dat ze druk zijn, en toch reageren ze telkens alert en rustig behulpzaam op bezoekers aan de balie, zodat niemand lang hoeft te wachten. Er zou een expert komen waardoor ik mijn auto een hele dag bij de garage moest laten staan, echter er was niemand komen opdagen. Het was sluitingstijd maar een medewerker heeft niet alleen zijn luisterend oor geboden, maar ook voor mij de verzekeringsmaatschappij te woord gestaan en alsnog geregeld dat ik niet nogmaals voor niks een dag vrij hoefde te nemen, echt fantastisch!! Ik heb mijn afspraken goed kunnen maken, kreeg een heerlijk passend vervangautootje mee, precies waarom ik gevraagd had, de reparatie was zelf een dag eerder klaar dan gepland en het resultaat is perfect!!! Je zou het zo van de buitenkant/locatie misschien niet zeggen, maar dit bedrijf heeft echt grote klasse, de hele ervaring laat mij met een heel goed gevoel terugkijken op iets wat heel vervelend was (een aanrijding buiten mijn schuld om en een zeer slepende afhandeling daarvan). Dankjulliewel toppers van ABS autoherstel Den Elzen Den Haag!!!

  Christiane Geholpen op 08 June 2023
 • 9.0

  duidelijk en correct en netjes geholpen

  R. Noppen Geholpen op 07 June 2023
 • 8.0

  Nvt

  R. Wiersma Geholpen op 08 June 2023
 • 9.0
  R. Tekelenburg Geholpen op 08 June 2023
 • 7.0

  Autoherstel prima After sales een duidelijke onvoldoende

  Anoniem Geholpen op 08 June 2023
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 07 June 2023
 • 8.0

  Goede service. Vriendelijke mensen. Auto net schoon afgeleverd.

  Anoniem Geholpen op 20 May 2023
 • 10.0

  Duurt vrij lang voor je terecht kan

  Anoniem Geholpen op 24 May 2023
 • 10.0

  Als ze door gaan zoals ze het nu doen gaat het prima.

  G.A. Barendregt Geholpen op 07 June 2023
 • 10.0

  Communicatie was top! medewerkers erg vriendelijk en professioneel. Herstel binnen de termijn. Fijne vervangende auto. En mijn auto schoon weer terug gekregen!

  Anoniem Geholpen op 08 June 2023
 • 10.0
  Geholpen op 08 June 2023
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 08 June 2023
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 17 May 2023
 • 8.0

  dezelfde dag vervangend vervoer

  Anoniem Geholpen op 07 June 2023
 • 9.0
  J. ROOS- de RUITER Geholpen op 03 June 2023
 • 10.0

  Dat ze weten wie je bent en waar je voor komt vind ik echt heel knap.

  Anoniem Geholpen op 07 June 2023
 • 9.0

  Personeel zeer aardig en vriendelijk ook al is het druk. Auto prima afgeleverd en ook nog schoongemaakt. Bedrijf staat goed bekend,

  Anoniem Geholpen op 02 June 2023
 • 9.0

  snel en vakkundig