• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland
9.3
2786 beoordelingen

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? ABS Autoherstel herstelt snel uw schade. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het professioneel herstellen van schade van diverse auto’s. Welke vorm van autoschade u ook heeft, wij kunnen de schade vakkundig en snel herstellen, zodat u meteen weer de weg op kunt. Onze professionals herstellen niet alleen schade aan auto’s, maar ook schade die ontstaan is aan campers, busjes en caravans. Wij beschikken over 78 autoschadebedrijven en kunnen u ook in Zuid-Holland de gewenste hulp bieden. Zet ons daarom nu in voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland of lees verder voor meer informatie omtrent wat wij voor u kunnen betekenen en welke voordelen wij voor u in petto hebben als u ABS Autoherstel inzet.

Specialismes autoschadeherstel

Uw autoschadeherstel in Zuid-Holland is in goede handen bij ABS Autoherstel. Wij kunnen namelijk verschillende vormen van autoschade verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade, maar ook aan lakschade, steenslagreparaties, uitdeuken zonder spuiten, velgenreparaties en bumperreparaties. Wij vertellen u graag meer over de verschillende vormen van herstelwerkzaamheden die wij verrichten en hoe wij hierbij te werk gaan.

Lakschade

Heeft u te maken met lakschade? Dan kunnen wij deze eenvoudig voor u herstellen. Lakschade herstellen noemt men ook wel spotrepair. Bij deze methode worden kleine krasjes en deukjes in de auto hersteld. Dit is echter anders dan het spuiten van auto’s. Wanneer de lakschade hersteld is, is een strak resultaat wat overblijft. Hierdoor zult u de lakschade niet meer kunnen zien.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij kunnen tevens uw auto uitdeuken zonder spuiten. Dit doen wij met speciaal ontwikkeld gereedschap dat de laklaag geen schade toebrengt. Hiermee masseren we de deuk uit het plaatwerk, wat wij via de lijmtechniek of een speciale hefboomtechniek doen. Deze manier van werken maakt het mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te bereiken. Hierdoor maken wij uw auto, camper, busje of caravan volledig deukvrij.

Ruitschade

Autoruitschade is een zeer vervelende vorm van schade. Barsten en sterretjes kunnen klein beginnen, maar gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom van belang om direct een expert in te zetten voor deze vorm van autoschadeherstel in Zuid-Holland. Hierdoor bespaart u later hoge kosten. Als wij uw ruitschade herstellen, gebruiken wij speciale hars. Deze hars zorgt voor een mooi resultaat. Daarna rijdt u meteen weer weg. Mocht er toch een nieuwe ruit nodig zijn vanwege grote schade, dan regelen wij dit ook voor u. Wij bestellen vervangende autoruiten bij dezelfde leveranciers als die deze aan autofabrikanten leveren. Hierdoor is een optimale kwaliteit autoruiten u gegarandeerd.

Steenslagreparatie

Wenst u een steenslagreparatie? Dan voert ABS Autoherstel deze graag voor u uit. Als u met beschadigingen door steenslag kampt, kunnen wij deze kleine plekken makkelijk herstellen middels spotrepair. Met deze methode pakken we de schade gericht aan. Na onze steenslagreparatie zullen de beschadigingen door steenslag niet meer te zien zijn. Onze aanpak is dan ook bewezen effectief.

Bumperreparatie

Wilt u een bumperreparatie laten verrichten? Dan doen wij dat graag voor u. Bij grotere beschadigingen wordt de volledige bumper hersteld. Indien nodig, wordt de bumper vervangen voor een nieuwe en originele bumper. Is de bumper gescheurd? Ook dit kunnen wij goed herstellen. Het is belangrijk dat de sensoren na de reparatie weer goed afgesteld worden, aangezien bumpers tegenwoordig vaak voorzien zijn van ADAS-systemen. Dit doen wij met de meest geavanceerde technologie.

Velgenreparatie

Wilt u een velgenreparatie laten verrichten? Wij zorgen er tijdens het repareren van uw velgen voor dat zichtbare deuken worden verholpen. Ook kunnen wij de velgen renoveren en stoeprandschade weer herstellen. Wist u dat het ook mogelijk is een nieuwe laklaag op uw velgen te laten aanbrengen? Daarmee zien uw velgen er straks weer mooi en glanzend uit.

Dit biedt ABS Autoherstel u

Zet u voor uw autoschadeherstel in Zuid-Holland ABS Autoherstel in, dan kunt u bij ons altijd op diverse voordelen rekenen. Niet alleen kunnen wij verschillende soorten schade herstellen. Ook de volgende voordelen zijn u gegarandeerd:

 • Merk-erkend schadeherstel
 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Professionele service
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
 • Uw schade snel hersteld!

Kiest u ook voor het professionele autoschadeherstel in Zuid-Holland van ABS Autoherstel? Neem dan nu contact op met onze professionals om ze meteen in te zetten.

Autoschadeherstel in Zuid-Holland? Neem contact met ons op

Autoschadeherstel in Zuid-Holland gewenst? Neem direct contact op met ABS Autoherstel. Wij zullen uw autoschade dan snel en op een vakkundige wijze herstellen. Met ABS Autoherstel weet u zeker dat uw autoschadeherstel in Zuid-Holland in goede handen is!

Kies een regio in de provincie Zuid-Holland

21 vestigingen in Zuid-Holland

ABS Autoherstel Glasbeek Waddinxveen

Noordkade 24 , 2741 EV Waddinxveen
ABS Klein Herstel
Autoruitschade herstellen
Bumper herstellen
+2
Auto uitdeuken zonder spuiten Steenslagreparatie
Recensies

Ervaringen in Zuid-Holland

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Wat een vriendelijk petsoneel,meedenkend En neemt de tijd voor je Auto was na reparatie ook schoongemaakt Over service gesproken Zeker iets zaak om terug te komen

  J.A.C. Bijleveld Geholpen op 07 December 2023
 • 9.0

  Prima geregeld, auto netjes gewassen heel fijn

  Anoniem Geholpen op 06 December 2023
 • 10.0

  Voor mij was alles goed geen openaanmerking

  Pritipalsingh Geholpen op 06 December 2023
 • 9.0

  Zeer klantvriendelijk, goede service, duidelijke uitleg en nakomen van afspraken. Helemaal top. Minpunt is de bereikbaarheid mede door gebrek aan parkeergelegenheid.

  Anoniem Geholpen op 07 December 2023
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 07 December 2023
 • 9.0

  Alles naar tevredenheid uitgevoerd

  C. van Aalst van Gent Geholpen op 06 December 2023
 • 10.0
  R Tebbens Geholpen op 06 December 2023
 • 9.0
  L. Steehouwer Geholpen op 06 December 2023
 • 10.0

  Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en vakkundigheid en het schoon opleveren van de auto.

  N.P.J. van Zutphen Geholpen op 07 December 2023
 • 9.0

  Verwachte duur kan nog iets beter aangegeven worden. Maar dat is alleen als tip en zeker niet als kritiek bedoeld. Ik had ook een perfecte leenauto!

  Jan Geholpen op 25 November 2023
 • 10.0

  Prima bedrijf vriendelijke mensen , goed geholpen en auto weer als nieuw !

  Anoniem Geholpen op 30 November 2023
 • 7.0

  Snel en goed

  Anoniem Geholpen op 07 December 2023
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 07 December 2023
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 07 December 2023
 • 8.0

  keurige service

  H.A. Huisman Geholpen op 07 December 2023
 • 10.0

  Auto was sneller klaar dan gedacht En inderdaad schoon Aardige medewerkers Wel 3 maanden moeten wachten op schadeherstel, begrijpelijk door personeelstekort

  M. van der Poel Geholpen op 04 December 2023
 • 10.0

  Top service

  A.C. Loof Geholpen op 07 December 2023
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 30 November 2023
 • 8.0

  Auto is prima hersteld en ben goed geholpen

  Anoniem Geholpen op 05 December 2023
 • 8.0

  Zeer vriendelijke hulp

  Anoniem Geholpen op 07 December 2023
 • 10.0

  Vriendelijk geholpen.behulpzaam.top service en vooral komen afspraken netjes na Kortom zou zeker terug maar liever niet hahaha Met vriendelijke groeten De bruin ... Streefkerk