• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Storm Vlaardingen

Schiedamsedijk 86 , 3134 KK Vlaardingen
Vandaag gesloten
 • maandag 07:30 - 17:00
 • dinsdag 07:30 - 17:00
 • woensdag 07:30 - 17:00
 • donderdag 07:30 - 17:00
 • vrijdag 07:30 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Storm in Vlaardingen: al meer dan 50 jaar uw specialist in het herstel van autoschade!

Autoschade kan de nodige emoties losmaken. Wij begrijpen dat als geen ander en willen wij u dan ook alle zorgen rond de autoschade uit handen nemen. Wij regelen alles van A tot Z. Of het nu gaat om de afhandeling met de verzekeraar of het bieden van een (passende) leenauto totdat we uw eigen auto weer volledig hersteld hebben.

U kunt natuurlijk altijd gebruik maken van onze haal- en brengservice voor Vlaardingen en omstreken, want ook wij begrijpen hoe belangrijk het is dat de dagelijkse werkzaamheden door blijven gaan. Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Storm is niet voor niets al meer dan 50 jaar een begrip in Vlaardingen en omstreken.

Kennismaken met uw schadeherstelbedrijf in Vlaardingen

ABS-Storm-Vlaardingen.jpg

Om u kennis te laten maken met onze meest gepassioneerde teamleden, verwelkomen wij u met een hartelijk welkom en een kopje koffie. Vervolgens nemen wij met u het hele proces rondom het schadeherstel door. Wij zijn met de jaren de nodige kennis en kunde opgedaan en kennen daardoor de fijne kneepjes, bij ons werkt jong talent samen met oudgedienden met dezelfde passie voor auto’s. Wij zijn dan ook niet voor niets een erkend VOC leerbedrijf en aangesloten bij BOVAG Erkend Schadeherstel met volledige garantie. Onze vakmensen leren door zelf onderzoeken uit te voeren en het gebruik van de modernste reparatietechnieken hoe de vork in de steel

De specialismen van ons schadeherstelbedrijf in Vlaardingen: van spotrepair tot steenslag

Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Storm Vlaardingen werken wij met een team professionals die door bijscholing continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de schadehersteltechnieken. Hierdoor zijn wij in staat om volgens de laatste technieken uw auto efficiënt en snel te repareren. Een van onze services is dat uw uw auto van de binnen- en buitenkant tot in de puntjes gereinigd wordt afgeleverd. Naast dat wij zijn uitgerust met modernste reparatietechnieken voor reiniging, zijn wij ook gespecialiseerd in hagelschade, krassen, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en steenslag.

Kom vandaag nog langs en maak kennis met onze schadeherstellers. Voor het beste schadeherstel: autoschadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Storm in Vlaardingen!

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Storm Vlaardingen

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Alles is snel, klantvriendelijk en correct afgehandeld!

  JA van Lith Geholpen op 24 April 2024
 • 10.0

  In het geval van schade word je bij het eerste contact keurig te woord gestaan, de schade wordt opgenomen en er volgt direct een afspraak voor de reparatie. Op de afgesproken datum lever je de auto af en krijg je een vervangende auto. Ook weer op het afgesproken moment van ophalen staat de gerepareerde auto klaar. Gemaakte afspraken worden per mail bevestigd en niet onbelangrijk ook nagekomen. De schade was keurig gerepareerd.

  De heer C.M. van de Berg Geholpen op 16 April 2024
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 12 April 2024
 • 9.0

  Snelle service

  RP Vellinga Geholpen op 12 April 2024
 • 9.0

  Het was zeer aangenaam om bij jullie mijn auto te laten herstellen. Netjes en professioneel afgehandeld. Dank jullie wel. Goed werk! Het enige nadeel was de auto van binnen schoonmaken. Ik heb mijn auto helemaal leeggemaakt, maar waren niet alle ruimtes schoongemaakt/gestofzuigd. Ik had het, vooral van binnen, anders verwacht.