• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Snijders Amsterdam

Van Slingelandtstraat 16-18 , 1051 CH Amsterdam
Vandaag gesloten
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag -
 • zondag Gesloten
bars

Welkom bij ABS Autoherstel Snijders in Amsterdam

Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Snijders in Amsterdam repareren wij vertrouwd, vakkundig en snel. Daarnaast bieden wij onze klanten altijd een uitstekende service. Wij zetten uw negatieve ervaring met autoschade om in een positieve ervaring!

De helpende hand in afhandeling van autoschade

Na een warm welkom en een kopje koffie, bieden wij onze helpende hand door formulieren in te vullen en contacten te leggen met verzekeraars, tussenpersonen of leasemaatschappijen. Vervolgens doen wij ons uiterste best om uw auto zo snel mogelijk in te plannen voor reparatie. Onze haal- en brengservice, een representatieve leenauto of een elektrische leenscooter, houdt u op de weg. U kunt gewoon blijven doen, wat u gewend bent te doen.

 

ABS Snijders heeft ook vestigingen in: 

De specialisaties van schadeherstelbedrijf Snijders in Amsterdam

ABS Snijders Amsterdam.jpg

Eén van onze specialiteiten is het repareren van schades voor Ambulance Amsterdam. Al lange tijd mogen wij hen tot onze klanten rekenen en dat vinden wij dan ook erg bijzonder! Ons team bestaat uit professionals met passie voor het vak. Door het continu bijscholen, werken zij met de modernste schadehersteltechnieken. Autoschade in Amsterdam? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Slim Autoherstel, snel schadeherstel in Amsterdam West

Onze extra service is Slim Autoherstel. Deze service omvat enkele reparatietechnieken zoals uitdeuken zonder spuiten en spotrepair waarmee minimale autoschade voordelig en snel hersteld kan worden. Er is een aparte reparatieruimte ingericht zodat de schade die met deze technieken hersteld kunnen worden, niet het gehele reparatietraject hoeven te doorlopen. Met het Slim Autoherstel kunnen we autoschade sneller en slimmer herstellen, wat u direct merkt in uw portemonnee.

Autoschade in de regio Amsterdam West? Maak vandaag nog een afspraak met onze geavanceerde werkplaats aan de Van Slingelandtstraat in Amsterdam West en laat uw schade vertrouwd, vakkundig en snel repareren! Autoschade in de regio Amsterdam Zuid Oost? Dan kunt u terecht bij onze vestiging aan de Schurenberglaan in Amsterdam Zuid Oost.

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Snijders Amsterdam

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Prima service, duidelijke communicatie, snelle afhandeling en goed werk geleverd

  Anoniem Geholpen op 20 February 2024
 • 9.0

  medewerkers denken erg met je mee! mocht even tussendoor langs komen met de auto voordat ik op vakantie ging. Was een beetje ongerust of er geen schade was die je niet kon zien. Ondanks dat het druk was en ik pas eind januari de auto kon brengen mocht ik even langs komen om de auto op de brug te laten bekijken. Zo ging ik met een gerust hart op vakantie. Ook toen het wat langer duurde omdat de bumper maar niet geleverd werd werd ik keurig gebeld en op de hoogte gehouden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

  Anoniem Geholpen op 08 February 2024
 • 10.0

  vriendelijk personeel, snelle reparaties, hoge kwaliteit, extra service zoals gewassen auto bij oplevering

  Anoniem Geholpen op 02 February 2024
 • 10.0

  Fijn geholpen , goede service . Goede staat leen auto. 👍

  Y.C.P. Hoogenberk Geholpen op 31 January 2024
 • 10.0

  Goed uitgevoerd herstel.