• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Noord-Holland

11 vestigingen in Noord-Holland
9.3
1245 beoordelingen

Autoschadeherstel in Noord-Holland nodig? ABS Autoherstel helpt u snel!

Autoschadeherstel in Noord-Holland nodig? ABS Autoherstel helpt u snel! Hoe dat komt? Wij zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt herstellen van schade aan auto’s. Welke autoschade u ook heeft, u kunt er altijd vanuit gaan dat wij de schade op een professionele wijze herstellen. Bij ABS Autoherstel werken bekwame specialisten die ervaring hebben in het herstellen van schade aan auto’s, busjes, caravans en campers. Omdat er bij ons 78 uitstekende autoschadebedrijven zijn aangesloten, vindt u altijd wel een goede specialist bij u in de buurt. Ook in Noord-Holland zitten onze professionals. Zet ons direct in voor uw autoschadeherstel in Noord-Holland of lees verder voor meer informatie omtrent wat voor soort schade wij herstellen en welke voordelen wij u zoal te bieden hebben.

ABS Autoherstel De Lange Schagen

De Fok 14 , 1742 PD Schagen
Vandaag geopend tot 17:30
ABS Klein Herstel
Auto spuiten bij schade
Auto uitdeuken zonder spuiten
Autoruitschade herstellen
Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Caravan- en Camperreparatie
Koplampen polijsten en afstellen
Krassen verwijderen
Lakschade herstellen
Spotrepair
Steenslagreparatie
Velgen herstellen

Welke autoschade herstellen wij?

Uw autoschadeherstel in Noord-Holland is bij ABS Autoherstel in de juiste handen. Wij bieden verschillende specialismes, waaronder het herstellen van ruitschade en lakschade. Ook kunnen wij een steenslagreparatie verrichten en zijn wij inzetbaar voor uitdeuken zonder spuiten, een velgenreparatie en bumperreparatie. Hieronder vertellen wij u welke verschillende soorten autoschade wij herstellen en hoe wij hierbij te werk gaan.

Lakschade

Ook uw lakschade kunnen wij herstellen. Dit noemt men ook wel spotrepair, wat het herstellen van kleine krasjes of deukjes in de auto is. Omdat spotrepair zich enkel richt op de schade zelf, is het een hele effectieve manier van schadeherstel. Denkt u aan krassen of een andere beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel, pakt spotrepair alleen het beschadigde hoekje aan in plaats van dat het onderdeel helemaal overgespoten dient te worden.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij kunnen ook uitdeuken zonder spuiten. Hierbij gebruiken wij speciaal ontwikkeld gereedschap wat de laklaag niet beschadigt. Hiermee masseren wij de deuk uit het plaatwerk. Dit geheel via een speciale lijmtechniek of hefboomtechniek die ook de lastig bereikbare plaatsen op de auto kan bereiken. Zo is uw auto, caravan, busje of camper straks geheel deukvrij.

Ruitschade

Autoruitschade is zeer vervelend. Een sterretje, pit of barst ontstaat klein, maar kom zorgen voor gevaarlijke situaties. Des te eerder u ons voor uw autoschadeherstel in Noord Holland inzet, des te sneller wij de ruit kunnen repareren. Zo bespaart u ook nog eens kosten. Wij gebruiken speciale hars om ruitschade te herstellen, zodat u meteen een mooi resultaat krijgt. Mocht de schade dusdanig groot zijn dat uw ruit vervangen moet worden, dan kunnen wij dit ook voor u doen. Wij bestellen onze vervangende autoruiten bij leveranciers die ook aan autofabrikanten leveren. Zo kunnen we dezelfde kwaliteit autoruit leveren als van uw huidige autoruit.

Steenslagreparatie

Wilt u een steenslagreparatie laten verrichten? Beschadigingen door steenslag zijn vaak kleine plekjes wat wij eenvoudig via spotrepair kunnen herstellen. Deze methode pakt de schade gericht aan. Dit is een groot verschil met andere technieken, waarbij het gehele deel waar de schade op zit wordt behandeld. Dit is dan ook een zeer efficiënte methode. U kunt hierbij altijd een stralend resultaat verwachten. De beschadiging zal namelijk niet meer te zien zijn.

Bumperreparatie

Wilt u uw bumper laten repareren? Dan zijn wij u graag van dienst. Bij grotere beschadigingen wordt de volledige bumper hersteld. Indien nodig, wordt de bumper vervangen. Wij bestellen in dat geval een nieuwe en originele bumper. Ook wanneer de bumper gescheurd is, is dit goed te herstellen. Aangezien bumpers tegenwoordig vaak voorzien zijn van ADAS-systemen, is het belangrijk dat de sensoren na de reparatie weer goed afgesteld worden. Dit doen wij met de meest geavanceerde technologie.

Velgenreparatie

Wij kunnen ook een velgenreparatie verrichten. Hierbij verhelpen we de deuken in uw velgen. Ook kunnen wij stoeprandschade herstellen en de velgen geheel renoveren indien gewenst. Bovendien is het mogelijk een nieuwe laklaag op uw velgen te laten aanbrengen. Uw velgen zien er daarmee weer als nieuw uit.

De voordelen van ABS Autoherstel

Zet u ons in voor uw autoschadeherstel in Noord-Holland, dan kunt u bij ons rekenen op meer voordelen dan ergens anders. Niet alleen profiteert u van veel deskundigheid. Ook de volgende voordelen kunt u van ons verwachten:

 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Uw schade snel hersteld!
 • Professionele service
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie

Kiest u net als vele anderen ook voor professioneel en snel autoschadeherstel in Noord-Holland?

Autoschadeherstel in Noord-Holland? Neem nu contact op!

Zet ons in voor uw autoschadeherstel in Noord-Holland, zodat uw auto, caravan, busje of camper er snel weer als nieuw uitziet. Neem direct contact met ons op. Ook als u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst en komen snel bij u langs om uw autoschadeherstel in Noord-Holland te verrichten.

Kies een regio in de provincie Noord-Holland

11 vestigingen in Noord-Holland

ABS Autoherstel De Lange Schagen

De Fok 14 , 1742 PD Schagen
ABS Klein Herstel
Auto spuiten bij schade
Auto uitdeuken zonder spuiten
+10
Autoruitschade herstellen Autostoel of dashboard repareren Bumper herstellen Caravan- en Camperreparatie Koplampen polijsten en afstellen Krassen verwijderen Lakschade herstellen Spotrepair Steenslagreparatie Velgen herstellen
Recensies

Ervaringen in Noord-Holland

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Vriendelijke behandeling engoede service

  R. van 't Veer Geholpen op 20 July 2024
 • 7.0
  M Blitz Geholpen op 22 July 2024
 • 10.0

  Vakkundig geholpen door vriendelijke medewerkers.

  Anoniem Geholpen op 23 July 2024
 • 10.0

  Eerste klas. Op alle dankbare punten tevreden.

  H.K van Dijk Geholpen op 22 July 2024
 • 10.0

  Het was super top en deskundig medewerkers Hartelijk dank, Gildete

  G. Pijnaker- de Oliveira Roderiques Geholpen op 17 July 2024
 • 10.0

  Super vriendelijke Team en mensen. Top werk en reparatie, snel en op tijd beheerd. Heel bedankt.

  Julia G. Geholpen op 19 July 2024
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 06 July 2024
 • 8.0

  Goede service

  Anoniem Geholpen op 12 July 2024
 • 10.0
  Schoonmaakbedrijf van den Heuvel Geholpen op 19 July 2024
 • 8.0

  Wordt goed geholpen vanaf het begin van het opnemen schade.tot aan het afleveren

  BJ Veldhuizen Geholpen op 20 July 2024
 • 9.0

  Vriendelijke behandeling engoede service