• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Pijnaker Aalsmeer

Schinkeldijkje 2 , 1432 CE Aalsmeer
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Welkom bij ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer

Wij doen mee aan:
Dagen : Uren : Minuten : Seconde

Tot de eerstvolgende

Deukendag

op woensdag 7 augustus 2024

Ons familiebedrijf bestaat ruim 70 jaar en is uitgegroeid tot één van de modernste schadeherstelbedrijven in de regio. Door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor klanten met autoschade uit Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Schiphol.

ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer biedt meer dan alleen schadeherstel

Ons streven is om u alle zorgen rondom de afhandeling van autoschade uit handen te nemen. Dit doen wij door u te helpen met het invullen van het schadeformulier of het leggen van contact met de verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. Daarnaast bieden wij u gemak in de vorm van een haal- en brengservice of passend vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel, terwijl wij de schade voor u herstellen!

Onze services:

 • Ophaal- en terugbrengservice: we halen uw auto op en brengen hem na herstel, fris gewassen en waar nodig gedesinfecteerd weer terug.
 • Schadeopname op afstand: we kunnen vaak de schade opnemen op basis van foto’s of zelfs een face-time gesprek.

We gebruiken hiervoor ons email-adres: info@abspijnaker.nl en ons mobiele telefoonnummer 0638728342. U mag ons ook foto’s sturen via whatsapp (hetzelfde nummer). Start de fotoserie a.u.b. met een overzichtsfoto waarop het kenteken zichtbaar is en daarna detailfoto’s van de schade. Wij zullen het oppakken en z.s.m. contact met u opnemen.

Kennismaken met ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer

Betrouwbaarheid, deskundigheid, veiligheid en een snelle afwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend. De service van ons schadeherstelbedrijf staat garant voor kwaliteit en een milieubewuste aanpak. Want naast passie voor mensen en auto’s, dragen wij graag een steentje bij aan de omgeving.

Ook zijn wij op zaterdag geopend. Voor noodgevallen buiten de openingstijden, wordt er gebruik gemaakt van een 24-uurs-servicedienst die zorg draagt voor vervangend vervoer en het transport van uw beschadigde auto naar schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer. Wij ontvangen u in een goede sfeer en bieden u onze professionele service. Van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur kunt u ook uw vraag stellen via Whatsapp: 0638728342

Onze specialismen in schadeherstel

Alle disciplines voor schadeherstel hebben wij in huis: van raamreparatie tot spotrepair en van interieurreiniging tot bandenservice. Bovendien zijn wij in het bijzonder gespecialiseerd in BMW, Mini, Renault, Dacia, Volkswagen, Audi en Opel. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer wordt uw auto vertrouwd, vakkundig en snel gerepareerd.

In Aalsmeer bevindt zich onze moderne en duurzame werkplaats voor professioneel schadeherstel. Onze werkplaats heeft een oppervlakte van 2.200 m² waar een team van 40 vakkundige medewerkers werkzaam is. Naast dat zij zeer vakkundig zijn, worden zij regelmatig bijgeschoold in de modernste reparatietechnieken. Zij werken aan uw auto alsof het hun eigen auto is. Dat maakt ons schadeherstel bijzonder. Voor het welzijn van mens en dier en een gezond milieu werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten, zoals water gedragen lakken.

Autoschade in Aalsmeer of omgeving? Maak snel een afspraak. Wij herstellen uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel!

 

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Pijnaker Aalsmeer

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Vriendelijk en snel geholpen en de auto keurig schoongemaakt na de reparatie. We zijn heel tevreden ook over de reparatie zelf. Dit jaar en vorig jaar behoorlijke schade aan onze auto.

  Anoniem Geholpen op 17 July 2024
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 17 July 2024
 • 10.0

  Super service!

  Anoniem Geholpen op 16 July 2024
 • 10.0

  Heel vriendelijk personeel.Hele goede uitleg wat ze precies gedaan hebben.En erg verrast toen ik zag dat me auto van binnen en buiten schoongemaakt was.Top service!

  G. Sanna Geholpen op 12 July 2024
 • 10.0

  De bandjes van de leenfiets waren erg zacht, verder ging alles helemaal prima!