• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Pijnaker Aalsmeer

Schinkeldijkje 2 , 1432 CE Aalsmeer
Vandaag geopend tot 17:30
 • maandag 08:00 - 17:30
 • dinsdag 08:00 - 17:30
 • woensdag 08:00 - 17:30
 • donderdag 08:00 - 17:30
 • vrijdag 08:00 - 17:30
 • zaterdag 09:00 - 12:00
 • zondag Gesloten

Let op: op zaterdag 24 en 31 december zijn wij gesloten

bars

Welkom bij ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer

Wij doen mee aan:
Dagen : Uren : Minuten : Seconde

Tot de eerstvolgende

Deukendag

op Woensdag 1 maart 2023

Ons familiebedrijf bestaat ruim 70 jaar en is uitgegroeid tot één van de modernste schadeherstelbedrijven in de regio. Door de centrale ligging zijn wij goed bereikbaar voor klanten met autoschade uit Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn en Schiphol.

ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer biedt meer dan schadeherstel alleen

Ons streven is u alle taken rondom de afhandeling van autoschade uit handen te nemen. Dit doen wij door u te helpen met het invullen van het schadeformulier of het leggen van contacten met de verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. Daarnaast bieden wij u gemak in de vorm van een haal- en brengservice of passend vervangend vervoer. Zo kunt u blijven doen wat u gewend bent om te doen.

Onze services:

 • Ophaal- en terugbrengservice: we halen uw auto op en brengen hem na herstel, fris gewassen en waar nodig gedesinfecteerd weer terug.
 • Schadeopname op afstand: we kunnen vaak de schade opnemen op basis van foto’s of zelfs een face-time gesprek.

We gebruiken hiervoor ons email-adres: info@abspijnaker.nl en ons mobiele telefoonnummer 0638728342. U mag ons ook foto’s sturen via whatsapp (hetzelfde nummer). Start de fotoserie svp met een overzichtsfoto waarop het kenteken zichtbaar is, daarna detailfoto’s van de schade. Wij zullen het oppakken en z.s.m. contact met u opnemen.

Kennismaken met ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer

Betrouwbaarheid, deskundigheid, veiligheid en een snelle afwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend. De service van ons schadeherstelbedrijf staat garant voor kwaliteit en een milieubewuste aanpak. Want naast passie voor mensen en auto’s, dragen wij graag een steentje bij aan de omgeving.

Ook zijn wij op zaterdag geopend. En voor noodgevallen buiten de openingstijden wordt er gebruik gemaakt van een 24-uurs-servicedienst die zorg draagt voor vervangend vervoer en het transport van uw beschadigde auto naar schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer. Wij ontvangen u in een goede sfeer en bieden u onze professionele service.

Van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur kunt u ook uw vraag stellen via Whatsapp! 0638728342

Onze moderne en duurzame werkplaats voor professioneel schadeherstel in Aalsmeer. Onze werkplaats heeft een oppervlakte van 2.200 m² waar een team van 40 vakkundige medewerkers werkzaam is. Naast dat zij zeer vakkundig zijn, worden zij regelmatig bijgeschoold in de modernste reparatietechnieken. Zij werken aan uw auto alsof het hun eigen auto is. Dat maakt ons schadeherstel bijzonder. Voor het welzijn van mens en dier en een gezond milieu werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten, zoals watergedragen lakken.

Onze specialismen in schadeherstel

Alle disciplines voor schadeherstel hebben wij in huis: van raamreparatie tot spotrepair en van interieurreiniging tot bandenservice. Bovendien zijn wij in het bijzonder gespecialiseerd in BMW, Mini, Renault, Dacia, Volkswagen, Audi en Opel. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Pijnaker in Aalsmeer wordt uw auto vertrouwd, vakkundig en snel gerepareerd.

Werken bij ABS Pijnaker

Wij zijn altijd op zoek naar een enthousiaste en ervaren medewerkers die goed teamverband kunnen werken.

Bekijk hier ons vacature overzicht.

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Pijnaker Aalsmeer

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Heel aardige medewerkers en mooie bmw als leenauto

  H Mommer Geholpen op 02 February 2023
 • 10.0

  Netjes gerepareerd, auto gewassen en super vriendelijk geholpen. Enige minpuntje is dat ik mijn elektrische auto bijna een week ben kwijt geweest en dat is mij vooral niet verteld. Ondanks dat ik een leenauto had was dit voor mij best een dingetje omdat ik een benzine auto hag meegekregen welke ik met mijn laadpas van werk niet kon tanken en de benzine ook niet kan/mag declareren. voor 1 of 2 dagen was dit niet erg geweest maar nu kost mij - deze aanrijding door schuld van een ander - alsnog ruim 150,00.

  J.M. Kramer Geholpen op 26 January 2023
 • 10.0

  Vakkundig ,vriendelijk personeel

  Anoniem Geholpen op 25 January 2023
 • 10.0

  Ik word fijn geholpen en er wordt goed gecommuniceerd! Werkzaamheden ook prima 👌🏻

  Anoniem Geholpen op 23 January 2023
 • 10.0

  Vriendelijke medewerkers, goede voorlichting en communicatie en uitstekend herstel van de schade! Ik heb vooraf verschillende bedrijven in de buurt van Amsterdam bekeken. Abs Aalsmeer kwam op basis van de reviews het beste uit de bus. En in de praktijk is dat ook gebleken. Bij reparaties is dit mijn bedrijf!