• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Amsterdam

6 vestigingen in Amsterdam
9.4
685 beoordelingen

Snel autoschadeherstel in Amsterdam? ABS Autoherstel is uw professional!

Snel autoschadeherstel in Amsterdam benodigd? ABS Autoherstel is uw professional! Onze specialisatie omvat het snel en professioneel herstellen van schade aan verschillende soorten auto’s. Met welke autoschade u ook te maken heeft, wij herstellen de schade altijd op een vakkundige wijze. Wij hebben enkel ervaren specialisten in dienst die niet alleen autoschade kunnen herstellen, maar ook schade aan busjes, campers en caravans. Wij hebben 78 autoschadebedrijven, waardoor onze professionals ook bij u in Amsterdam te vinden zijn. Zet ons meteen in voor uw autoschadeherstel in Amsterdam of lees verder om te ontdekken wat voor soort autoschade wij behandelen en welke voordelen wij u kunnen bieden als u kiest voor ABS Autoherstel.

Welke autoschade herstellen/repareren wij?

Wanneer u autoschadeherstel in Amsterdam wilt laten uitvoeren, zit u goed bij ABS Autoherstel. Wij bieden verschillende specialismes om schade te herstellen. Zo kunnen wij ruitschade en lakschade verhelpen, alsook uitdeuken zonder spuiten, een steenslagreparatie uitvoeren en een bumperreparatie en velgenreparatie verrichten. Wij vertellen u graag welke soorten schade wij kunnen herstellen en hoe wij dit precies doen.

Lakschade

Lakschade herstellen? Dit kunnen wij op een zorgvuldige wijze voor u doen. Het herstellen van lakschade wordt ook wel spotrepair genoemd. Hierbij worden de kleine deukjes en krasjes in de auto hersteld. Dit moet u echter niet verwarren met het spuiten van auto’s. Wanneer wij de lakschade hersteld hebben, kunt u altijd een strak resultaat verwachten. De schade zal dan ook niet meer te zien zijn.

Uitdeuken zonder spuiten

Wij kunnen ook uw auto uitdeuken zonder spuiten. Er wordt hierbij door ons van speciaal ontwikkeld gereedschap gebruik gemaakt. Dit beschadigt de laklaag niet. We kunnen hiermee bovendien de deuk uit het plaatwerk masseren, wat wij doen via een speciale hefboomtechniek of lijmtechniek. We bereiken hierdoor ook de plekken op de auto die lastig te bereiken zijn. Via deze methode maken wij uw auto, busje, camper of caravan geheel vrij van deuken.

Ruitschade

Wanneer u autoruitschade heeft, is dit zeker niet prettig. Sterretjes en barstjes ontstaan vaak klein, maar kunnen voor veel gevaar zorgen. Daarom is het noodzakelijk om meteen een professional in te schakelen voor uw autoschadeherstel in Amsterdam. Zo bent u straks niet meer kosten kwijt. Bij het herstellen van uw ruitschade, maken wij gebruik van een speciale hars. Dit levert u een mooi resultaat op. Wanneer de schade zo groot is dat de ruit vervangen moet worden, doen wij dit tevens voor u. Onze vervangende autoruiten bestellen wij bij dezelfde leveranciers die deze aan autofabrikanten leveren. Zo kunnen wij u dezelfde kwaliteit ruiten voor uw auto garanderen.

Steenslagreparatie

Wij kunnen ook een steenslagreparatie uitvoeren. Wanneer u met beschadigingen door steenslag te maken heeft, kunnen deze kleine plekken eenvoudig hersteld worden via spotrepair. Deze methode kan de schade gericht aanpakken. Met onze steenslagreparatie bent u ervan verzekerd dat steenslag beschadigingen niet meer te zien zijn en de schade gericht wordt aangepakt.

Velgenreparatie

Ook een velgenreparatie is bij ons in goede handen. Bij een velgenreparatie zorgen wij ervoor dat de deuken in de velgen verholpen worden. Tevens kunnen wij stoeprandschade herstellen en de velgen van een renovatie voorzien. Wilt u een nieuwe laklaag op de velgen? Ook dat is mogelijk! Hiermee zien uw velgen er weer strak en zo goed als nieuw uit.

Bumperreparatie

Wenst u een bumperreparatie? Ook dan helpen wij u graag verder. Wij herstellen de volledige bumper wanneer deze grote beschadigingen heeft. Mocht het nodig zijn, vervangen wij de gehele bumper voor een nieuwe en originele bumper. Ook een gescheurde bumper kunnen wij goed herstellen. Aangezien bumpers vaak voorzien zijn van ADAS-systemen, is het belangrijk dat de sensoren na de reparatie goed afgesteld worden. Dit voeren wij uit aan de hand van de meest geavanceerde apparatuur.

Ontdek onze diverse voordelen

Als u voor uw autoschadeherstel in Amsterdam kiest voor ABS Autoherstel, dan profiteert u bij ons altijd van de meeste voordelen. Zo kunnen wij u onder andere onderstaande punten garanderen:

 • Merk-erkend schadeherstel
 • Uw schade snel hersteld!
 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Professionele service
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie

Maakt u ook de keuze voor ons vakkundige autoschadeherstel in Amsterdam? Neem contact met ons op!

Bel voor uw autoschadeherstel in Amsterdam

Wenst u direct autoschadeherstel in Amsterdam door ABS Autoherstel? Neem dan nu contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de schade aan uw auto, camper, caravan of busje snel weer hersteld is. Ook indien u vragen heeft, staan wij u graag te woord. Uw autoschadeherstel in Amsterdam is bij ons altijd in de juiste professionele handen.

Recensies

Ervaringen in Amsterdam

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Top geregeld en vriendelijk personeel

  Anoniem Geholpen op 07 June 2024
 • 10.0

  Ga zo door topservice! leenauto mee auto snel gerapareerd vriendelijk personeel

  M.J.F.W. Schipperijn-K Geholpen op 11 June 2024
 • 8.0
  Anoniem Geholpen op 17 June 2024
 • 9.0

  Zeer vriendelijk personeel

  J.A. Hoffmeister-Mell Geholpen op 14 June 2024
 • 8.0

  In principe keurig net auto herstel bedrijf. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Telkenmale een uitermate net verzorgde leenauto mee gekregen. Ook bij de tweede aflevering van de auto, was deze gewassen en van binnen schoongemaakt.

  R. Bor Geholpen op 14 June 2024
 • 10.0

  Vriendelijke en efficiente afhandeling aan de receptie