• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Den Elzen Rotterdam Zuid

Aploniastraat 1 , 3084 CC Rotterdam
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Autoschade? Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Den Elzen in Rotterdam Zuid kunt u terecht voor vakkundig schadeherstel.

Wij doen mee aan:
Dagen : Uren : Minuten : Seconde

Tot de eerstvolgende

Deukendag

op woensdag 1 mei 2024

Een deukje of een flinke schade? Bij ABS Autoherstel Den Elzen bent u snel weer schadevrij. Van grote tot kleine reparaties aan alle merken en alternatieve reparaties, wij bieden compleet schadeherstel. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig en vertrouwd de weg op kunt.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Dus nemen we de volledige schadeafhandeling van u over: van intake tot verzekering en van vervangend vervoer tot uitstekend herstel van uw auto. Vertrouwd, vakkundig & snel.

Zonder afspraak kunt u iedere werkdag bij ons terecht om een offerte voor het schadeherstel te laten maken. Wilt u alleen een taxatierapport voor de verzekering? Bel dan eerst met één van onze vestigingen voor een afspraak.

ABS Autoherstel Rotterdam-Zuid is onderdeel van de Den Elzen Groep. Den Elzen Groep heeft vestigingen in:

Kennismaken met ons schadeherstelbedrijf in Rotterdam Zuid

Bent u op zoek naar zorgeloos schadeherstel? Dit kan bij één van de 10 schadebedrijven van ABS Autoherstel Den Elzen!

Wij handelen alles voor u af: van het invullen van schadeformulieren en de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij tot het passend vervangend vervoer, zodat u gewoon mobiel blijft.

Wij maken gebruik van de nieuwste en kostenbesparende technieken, originele merkonderdelen en kwalitatief hoogwaardige lakken. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw auto weer als nieuw te herstellen.

Onze specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in Restyle®, dit is uitdeuken zonder spuiten. Meestal zijn het deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar grotere deuken kunnen ook vaak succesvol verwijderd worden. Met speciaal gereedschap ‘masseren’ we het deukje nauwkeurig terug. Hierbij wordt de lak niet aangetast, waardoor er niet gespoten hoeft te worden.

Autoschade in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Gorinchem, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of Capelle a/d IJssel? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Den Elzen Rotterdam Zuid

Bekijk alle ervaringen
 • 8.0
  De Willigen Project Management B.V Geholpen op 12 April 2024
 • 10.0

  Fijne en klantvriendelijke omgang. Je wordt snel geholpen. De auto wordt weer netjes en schoongemaakt aan je teruggeleverd. Fijne service. Een klein verbeterpuntje zou zijn om een bevestigingsmail als berijder (leaseauto) te mogen ontvangen van de gemaakte afspraak. Verder fijn en snel geholpen. vervangend vervoer was ook prima

  H. Hamaker Geholpen op 11 April 2024
 • 9.0

  Dit was onze eerste ervaring met ABS autoherstel. Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. We werden goed op de hoogte gehouden van het schadeherstel proces. We hoefde er zelf niet achteraan te bellen. Ze komen na wat ze zeggen. Zeer tevreden over ABS autoherstel!

  Anoniem Geholpen op 11 April 2024
 • 9.0

  Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers. De schade is goed hersteld en er is tijdens de reparatie gekozen om te restylen omdat de bij nader inzien toch mogelijk was. Waardoor er niet gespoten hoefde te worden en de kosten hierdoor beperkt bleven.

  Anoniem Geholpen op 01 April 2024
 • 7.0

  Snelle afhandeling,goede afspraken.leen auto stond klaar.