• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Rotterdam

9 vestigingen in Rotterdam
9.3
1310 beoordelingen

Autoschadeherstel in Rotterdam nodig? ABS Autoherstel staat voor u klaar!

Autoschadeherstel in Rotterdam nodig? ABS Autoherstel staat voor u klaar! Wij zijn de aangewezen specialist als het aankomt op het snel en professioneel herstellen van autoschade. Of u nu te maken heeft met ruitschade, lakschade of een andere vorm van autoschade, wij herstellen het. Wij kunnen niet alleen schade aan auto’s herstellen, maar ook schade aan busjes, caravans en campers. ABS Autoherstel heeft 78 autoschadebedrijven, waaronder professionals in Rotterdam. Zet ons nu in voor uw autoschadeherstel in Rotterdam of lees verder om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen doen en waar u op kunt rekenen als u voor ABS Autoherstel kiest.

Autoschadeherstel mogelijkheden

Wenst u autoschadeherstel in Rotterdam, dan hebben wij diverse mogelijkheden te bieden. Wij bieden verschillende specialismes om uw autoschade te herstellen. U kunt hierbij denken aan lakschade en ruitschade, alsmede aan het uitvoeren van een steenslagreparatie, bumperreparatie, velgenreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Wij vertellen u graag welke soorten autoschade wij zoal herstellen en op welke manieren wij dit doen.

Lakschade

Als u met lakschade te maken hebt, kunnen wij deze schade snel herstellen. Het herstellen van deze schade wordt ook wel spotrepair genoemd. Dit is een methode waarbij kleine deukjes en krassen in de auto hersteld worden. Echter is dit anders dan auto’s spuiten. Is de lakschade hersteld, dan profiteert u van een strak resultaat. Lakschade aan de auto is hierdoor niet meer zichtbaar.

Uitdeuken zonder spuiten

Uw auto uitdeuken zonder spuiten behoort tevens tot de mogelijkheden. Wanneer wij dit doen, werken wij met speciaal gereedschap dat geen schade toebrengt aan de laklaag. Hiermee wordt de deuk uit het plaatwerk gemasseerd, wat gebeurt via een speciale hefboomtechniek of lijmtechniek. Deze werkwijze zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken eenvoudig te bereiken zijn. Daardoor kunnen wij uw auto, caravan, camper of busje geheel deukvrij maken.

Ruitschade

Heeft u te maken met ruitschade? Dan is dat zeer vervelend. Een barstje of sterretje begint klein, maar kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Daarom is het belangrijk meteen een expert in te schakelen die dit autoschadeherstel in Rotterdam kan uitvoeren. Zo voorkomt u dat u later meer geld betaald als de barst of het sterretje nog veel groter wordt. Bij het herstel van uw ruitschade gebruiken wij een speciale hars. Dit levert een mooi resultaat op.

Soms kan het zo zijn dat een nieuwe ruit nodig is. Mocht hier sprake van zijn, dan plaatsen wij deze graag voor u. Onze vervangende autoruiten bestellen wij bij dezelfde leveranciers die ook ruiten aan autofabrikanten leveren. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Steenslagreparatie

Wilt u een steenslagreparatie laten uitvoeren? ABS Autoherstel is u hierbij graag van dienst. Wanneer u te maken heeft met beschadigingen door steenslag, kunnen wij deze plekken via spotrepair eenvoudig en snel herstellen. De schade wordt namelijk gericht aangepakt. Wanneer wij klaar zijn met de steenslagreparatie, zal de beschadiging verdwenen zijn.

Bumperreparatie

Is een bumperreparatie nodig? Dan helpen wij u graag verder. Wanneer wij de bumper repareren, kan het zijn dat de volledige bumper hersteld wordt wanneer deze grote beschadigingen heeft. De bumper wordt volledig vervangen wanneer herstellen niet meer mogelijk is. Wij bestellen in dat geval een nieuwe en originele bumper. Ook wanneer de bumper gescheurd is, kunnen wij u verder helpen. Bumpers zijn tegenwoordig vaak voorzien zijn van ADAS-systemen. Hierdoor is het belangrijk dat de sensoren na de reparatie weer goed afgesteld worden. Dit doen wij met de meest geavanceerde apparatuur.

Velgenreparatie

Heeft u een velgenreparatie nodig? Wanneer wij uw velgen repareren, zorgen we ervoor dat zichtbare deuken verdwijnen. Wij kunnen tevens stoeprandschade verhelpen en de velgen van een renovatie voorzien indien gewenst. Bovendien kunnen wij een nieuwe laklaag aanbrengen op de velgen. Hierdoor krijgen ze weer een glanzende uitstraling.

Deze voordelen heeft ABS Autoherstel u te bieden

Kiest u voor autoschadeherstel in Rotterdam door ABS Autoherstel, dan staan u bij ons altijd veel meer voordelen te wachten dan elders. Niet alleen herstellen wij vele vormen van schade. Ook de volgende voordelen garanderen wij u:

 • 80+ vestigingen in Nederland
 • Professionele service
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Uw schade snel hersteld!

Maakt u ook de keuze voor professioneel autoschadeherstel in Rotterdam door ABS Autoherstel? Neem dan meteen contact met ons op.

Bel voor autoschadeherstel in Rotterdam

Meteen autoschadeherstel in Rotterdam gewenst? Neem dan nu contact op met ABS Autoherstel. Uw autoschade herstellen wij vervolgens snel en op een professionele wijze. Met ABS Autoherstel is uw autoschadeherstel in Rotterdam het snelst voor elkaar!

9 vestigingen in Rotterdam

Recensies

Ervaringen in Rotterdam

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Prettig professioneel

  Anoniem Geholpen op 13 May 2024
 • 8.0

  Prima service, goede communicatie over gedane werkzaamheden, kortom: zeer tevreden!

  Anoniem Geholpen op 16 May 2024
 • 8.0

  ABS Autoherstel repareert vakkundig je auto en levert deze schoongemaakt op. Ze kunnen het benodigde papierwerk volledig met de verzekeringsmaatschappij uitvoeren. Je moet soms wel geduld hebben met de lange wachttijd voor reparatie wegens drukte.

  N.A. Pechler Geholpen op 07 May 2024
 • 9.0

  Op de vragen meer antwoorden toe te staan

  B.R.A. Jansen Geholpen op 16 May 2024
 • 10.0

  Goede service, vakkundige reparatie en service gericht personeel

  Sneijer D. Geholpen op 17 May 2024
 • 10.0

  Netjes op de hoogte gehouden tijdens herstel.

  J.C. Bestebreur Geholpen op 17 May 2024
 • 10.0

  Dikke 9

  M. Hoogvliets Geholpen op 18 May 2024
 • 9.0

  Alles is snel, klantvriendelijk en correct afgehandeld!

  JA van Lith Geholpen op 24 April 2024
 • 10.0