• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse

Randweg 1 , 3201 VN Spijkenisse
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Welkom bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet in Spijkeniss

Als uw auto een kras, deukje of andere autoschade heeft, wilt u dat natuurlijk snel hersteld hebben. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel H. Hoogvliet in Spijkenisse wordt uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel hersteld. Wij staan altijd voor u klaar met een professionele aanpak, het gehele traject door. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor u!

ABS Autoherstel H. Hoogvliet heeft ook vestigingen in Barendrecht en Oud-Beijerland.

Autoruitschade

Een sterretje of barst begint vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Hoe eerder u contact met ons opneemt, des te groter de kans dat wij de bestaande ruit kunnen repareren en zo bespaart u kosten. Mocht de schade zo groot zijn dat uw autoruit vervangen moet worden? Dan zorgen wij hier ook voor.

Achterruiten en zijruiten moeten altijd worden vervangen. Deze ruiten bestaan namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging. Omdat we de vervangende autoruiten bestellen bij de leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, bieden we gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruit.

Afspraak maken? Bel 0181-615 133

Eenvoudig uw digitale intake doen?

Uiteraard hebben wij informatie van u nodig om uw schade in behandeling te nemen. Daar hoeft u niet meer voor naar de vestiging te komen. Neem telefonisch contact met ons op en u ontvangt van ons een e-mail met een link naar de digitale intake app. U maakt dan zelf foto’s en stuurt deze aan ons door. Wij nemen dan contact met u op om de reparatie afspraak in te plannen. Scheelt u een rit naar onze vestiging en het is ook nog eens duurzamer.

Kennismaken met schadeherstel in Spijkenisse

ABS-Oud-beijerland-1-uitsnede.jpg

Moet uw auto de nodige reparaties ondergaan? Ons enthousiaste team staat direct voor u klaar. Zij zijn echte vakmensen en werken met precisie aan uw autoschade, zodat deze daarna weer helemaal hersteld is. ABS Autoherstel H. Hoogvliet biedt naast de garantie dat we BOVAG gecertificeerd zijn, scherpe prijzen en een vertrouwd, vakkundig en snel opererend team!

Specialiteiten van ons schadeherstelbedrijf in Spijkenisse

U kunt bij ons terecht voor schadeherstel en cosmetische behandelingen voor de auto, zoals uitdeuken zonder spuiten, steenslagreparatie en spotrepair.

Heeft u autoschade in Spijkenisse, of omstreken? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

 

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Vriendelijke ontvangst en opname van schade, herstelperiode korter dan geplanned , netjes gerepareerd.

  Anoniem Geholpen op 16 June 2024
 • 9.0

  gewoon uitstekend

  jm van dam Geholpen op 14 June 2024
 • 10.0

  Super snel en zeer netjes

  Visser Geholpen op 14 June 2024
 • 10.0

  Dit auto schadebedrijf is het cijfer 10 zeker waard. Prima ontvangen en uitleg Schade prima gerepareerd en mooi , gelukkig weer een keurig nette auto. Keurig netjes en gewassen afgeleverd. Nogmaals bedankt voor alles Vriendelijke groeten Louis Mannee

  Louis Mannee Geholpen op 14 June 2024
 • 10.0

  netjes en goed geholpen. Auto eerder klaar dan gepland, netjes schoongemaakt!