• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse

Randweg 1 , 3201 VN Spijkenisse
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Heeft u autoschade en bent u op zoek naar een schadeherstelbedrijf in de regio Spijkenisse?

Als uw auto een kras, deukje of andere autoschade heeft, wilt u dat natuurlijk snel hersteld hebben. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel H. Hoogvliet in Spijkenisse wordt uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel hersteld. Wij staan altijd voor u klaar met een professionele aanpak, het gehele traject door. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het vertrouwd, vakkundig en snel.

ABS Autoherstel H.Hoogvliet heeft ook vestigingen in Barendrecht en Oud-Beijerland.

Autoruitschade

Een pit, sterretje of barst begint vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Hoe eerder u contact met ons opneemt, des te groter de kans dat wij de bestaande ruit kunnen repareren en zo bespaart u kosten. Mocht de schade zo groot zijn dat uw autoruit vervangen moet worden? Dan zorgen wij hier ook voor. Achterruiten en zijruiten moeten altijd worden vervangen. Deze ruiten bestaan namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging. Omdat we de vervangende autoruiten bestellen bij de leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, bieden we gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruit.

Afspraak maken? Bel 0181-615 133

Eenvoudig uw digitale intake doen?

Uiteraard hebben wij informatie van u nodig om uw schade in behandeling te nemen. Daar hoeft u niet meer voor naar de vestiging te komen. Neem telefonisch contact met ons op en u ontvangt van ons een e-mail met een link naar de digitale intake app. U maakt dan zelf foto’s en stuurt deze aan ons door. Wij nemen dan contact met u op om de reparatie afspraak in te plannen. Scheelt u een rit naar onze vestiging en het is ook nog eens duurzamer.

Kennismaken met schadeherstel in Spijkenisse

ABS-Oud-beijerland-1-uitsnede.jpg

Moet uw auto de nodige reparaties ondergaan? Ons enthousiaste team staat direct voor u klaar. Zij zijn ongeëvenaard voor wat betreft hun vakmanschap en werken met precisie aan uw autoschade, zodat deze daarna weer helemaal hersteld is. ABS Autoherstel H. Hoogvliet biedt naast de uitstekende FOCWA-garantie van 4 jaar, scherpe prijzen en een vertrouwd, vakkundig en snel opererend team!

Specialiteiten van ons schadeherstelbedrijf in Spijkenisse

U kunt bij ons terecht voor schadeherstel en cosmetische behandelingen voor de auto, zoals uitdeuken zonder spuiten, steenslagreparatie en spotrepair.

Heeft u autoschade in Spijkenisse, of omstreken? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

 

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Goede service en hele vriendelijke mensen

  Tijssen E. Geholpen op 29 November 2023
 • 10.0

  Eigenlijk klopte alles. Kwam binnen zonder voorafgaande afspraak, maar kon mijn schade toch direct laten begroten en ook direct een afspraak voor datum herstel maken. Dag voor datum herstel keurig een mailtje met herinnering afspraak. Toen auto volgende dag klaar was ook weer een telefoontje om op te halen. Bij aankomst werd gevraagd of ik de foto's van het herstel wilde zien. Al met al, los van de voor ons vervelende vandalisme schade, perfect door ABS afgewikkeld.

  A.M. Verhoeven Geholpen op 26 November 2023
 • 10.0
  Anoniem Geholpen op 24 November 2023
 • 10.0

  Na een aanrijding super geholpen door ABS Autoherstel. Binnen een uur kon de auto langsbrengen voor een check of er nog veilig mee te rijden was. Er werden gelijk foto's gemaakt en een dossier opgezet, waarna ik dezelfde dag nog gebeld was om een datum te plannen voor de reparatie. Huurauto meegekregen en een halve week later stond mijn auto weer klaar. Ze waren flexibel in de ophaaltijden gezien mijn werk en de auto ziet er tiptop uit!

  Heemskerk Geholpen op 23 November 2023
 • 9.0