• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel H. Hoogvliet Barendrecht

Bijdorp-oost 9 , 2992 LA Barendrecht
Vandaag geopend tot 17:00
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Heeft u autoschade en bent u op zoek naar een schadeherstelbedrijf in de regio Barendrecht?

Als uw auto een kras, deukje of andere autoschade heeft, wilt u dat natuurlijk snel hersteld hebben. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel H. Hoogvliet in Barendrecht wordt uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel hersteld. Wij staan altijd voor u klaar met een professionele aanpak, het gehele traject door. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het vertrouwd, vakkundig en snel.

ABS Autoherstel H.Hoogvliet heeft ook vestigingen in Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Autoruitschade

Een pit, sterretje of barst begint vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Hoe eerder u contact met ons opneemt, des te groter de kans dat wij de bestaande ruit kunnen repareren en zo bespaart u kosten. Mocht de schade zo groot zijn dat uw autoruit vervangen moet worden? Dan zorgen wij hier ook voor. Achterruiten en zijruiten moeten altijd worden vervangen. Deze ruiten bestaan namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging. Omdat we de vervangende autoruiten bestellen bij de leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, bieden we gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruit.

Afspraak maken? Bel 0180-726810

Eenvoudig uw digitale intake doen?

Uiteraard hebben wij informatie van u nodig om uw schade in behandeling te nemen. Daar hoeft u niet meer voor naar de vestiging te komen. Neem telefonisch contact met ons op en u ontvangt van ons een e-mail met een link naar de digitale intake app. U maakt dan zelf foto’s en stuurt deze aan ons door. Wij nemen dan contact met u op om de reparatie afspraak in te plannen. Scheelt u een rit naar onze vestiging en het is ook nog eens duurzamer.

Kennismaken met schadeherstel in Barendrecht

Moet uw auto de nodige reparaties ondergaan? Ons enthousiaste team staat direct voor u klaar. Zij zijn ongeëvenaard voor wat betreft hun vakmanschap en werken met precisie aan uw autoschade, zodat deze daarna weer helemaal hersteld is. ABS Autoherstel H. Hoogvliet biedt naast de uitstekende FOCWA-garantie van 4 jaar, scherpe prijzen en een vertrouwd, vakkundig en snel opererend team!

Specialiteiten van ons schadeherstelbedrijf in Barendrecht

U kunt bij ons terecht voor schadeherstel en cosmetische behandelingen voor de auto, zoals uitdeuken zonder spuiten, steenslagreparatie en spotrepair.

Werken bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet Barendrecht?

Bekijk hier onze vacatures.

 

Heeft u autoschade in Barendrecht of omstreken? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!
Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet Barendrecht

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Ik ben super goed geholpen door Christiaan. Ik kon snel terecht en de schade was ook snel hersteld.

  D. Versteeg Geholpen op 14 September 2023
 • 8.0

  Vakkundig & klantvriendelijk

  A. den Boer Geholpen op 11 September 2023
 • 10.0

  Eigenlijk zou je meerdere opties moeten krijgen bij de vorige vragen. Het is niet alleen de deskundigheid, maar zeker ook de medewerkers, de bereikbaarheid, de snelheid waarmee de auto gemaakt wordt, de super nette aflevering waardoor ik ABS zou aanraden in mijn omgeving

  Anoniem Geholpen op 09 September 2023
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 08 September 2023
 • 10.0

  Dat de auto er weer uitziet alsof er niets is gebeurt. En hij was ook helemaal schoon gemaakt