• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel H. Hoogvliet Barendrecht

Bijdorp-oost 9 , 2992 LA Barendrecht
Vandaag gesloten
 • maandag 08:00 - 17:00
 • dinsdag 08:00 - 17:00
 • woensdag 08:00 - 17:00
 • donderdag 08:00 - 17:00
 • vrijdag 08:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Heeft u autoschade en bent u op zoek naar een schadeherstelbedrijf in de regio Barendrecht?

Als uw auto een kras, deukje of andere autoschade heeft, wilt u dat natuurlijk snel hersteld hebben. Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel H. Hoogvliet in Barendrecht wordt uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel hersteld. Wij staan altijd voor u klaar met een professionele aanpak, het gehele traject door. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het vertrouwd, vakkundig en snel.

ABS Autoherstel H.Hoogvliet heeft ook vestigingen in Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Autoruitschade

Een pit, sterretje of barst begint vaak klein, maar kan tot lastige of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Hoe eerder u contact met ons opneemt, des te groter de kans dat wij de bestaande ruit kunnen repareren en zo bespaart u kosten. Mocht de schade zo groot zijn dat uw autoruit vervangen moet worden? Dan zorgen wij hier ook voor. Achterruiten en zijruiten moeten altijd worden vervangen. Deze ruiten bestaan namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging. Omdat we de vervangende autoruiten bestellen bij de leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, bieden we gegarandeerd dezelfde kwaliteit als uw originele autoruit.

Afspraak maken? Bel 0180-726810

Eenvoudig uw digitale intake doen?

Uiteraard hebben wij informatie van u nodig om uw schade in behandeling te nemen. Daar hoeft u niet meer voor naar de vestiging te komen. Neem telefonisch contact met ons op en u ontvangt van ons een e-mail met een link naar de digitale intake app. U maakt dan zelf foto’s en stuurt deze aan ons door. Wij nemen dan contact met u op om de reparatie afspraak in te plannen. Scheelt u een rit naar onze vestiging en het is ook nog eens duurzamer.

Kennismaken met schadeherstel in Barendrecht

Moet uw auto de nodige reparaties ondergaan? Ons enthousiaste team staat direct voor u klaar. Zij zijn ongeëvenaard voor wat betreft hun vakmanschap en werken met precisie aan uw autoschade, zodat deze daarna weer helemaal hersteld is. ABS Autoherstel H. Hoogvliet biedt naast de uitstekende FOCWA-garantie van 4 jaar, scherpe prijzen en een vertrouwd, vakkundig en snel opererend team!

Specialiteiten van ons schadeherstelbedrijf in Barendrecht

U kunt bij ons terecht voor schadeherstel en cosmetische behandelingen voor de auto, zoals uitdeuken zonder spuiten, steenslagreparatie en spotrepair.

 

Heeft u autoschade in Barendrecht of omstreken? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!
Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet Barendrecht

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Vanaf het eerste contact tot aan het ophalen van mijn auto; geweldig. Ik ben zo snel geholpen, de medewerkers waren zo begripvol en vriendelijk en de auto is zelfs van binnen gestofzuigd. Heel erg bedankt voor jullie goede en snelle en bovenal vakkundige service.

  Julia Geholpen op 22 February 2024
 • 8.0

  9

  Reedijk E.T. Geholpen op 20 February 2024
 • 9.0

  Zeer tevreden over de afhandeling van de schade,zeer goed geholpen maar ook het werk goed uitgevoerd en de wagen schoon terug gekregen, kleine problemen gelijk opgelost. Bedankt nogmaals

  John Bestebreur Geholpen op 15 February 2024
 • 10.0

  Goede en duidelijke afspraken goede en nette reparatie van de schade en de auto nog gewassen ook top mee de werking 👍👍

  Anoniem Geholpen op 15 February 2024
 • 10.0

  Een goede uitleg en goed nagekomen afspraken auto keurig gemaakt en ook nog eens schoon opgeleverd Toppie 👍