• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Oss verhuisd

In april opende ABS Autoherstel Zuid in Oss haar deuren op de nieuwe locatie aan de Reggestraat. Met deze verhuizing breidt het bedrijf flink uit. Vestigingsmanager Bart van Haandel aan het woord over comfort, de toekomst en segways.

Sindskort is de ABS-vestiging in Oss nog maar de enige universele schadeherstelketen in de stad. Een mooie reden om uit te breiden. “Het vorige pand aan de Willaertstraat was gedateerd en voldeed niet meer aan onze wensen en eisen,” licht Bart toe.

“De vloer moet bijvoorbeeld waterkerend zijn, maar na diverse herstelwerkzaamheden was de werking niet meer optimaal. En de spuitcabines en bruggen waren gewoon aan vervanging toe. In dit nieuwe pand zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst.”

Walkie talkies en segways

Een verbouwing was niet nodig. Het was voldoende om het pand en de receptie op te frissen en te voorzien van ABS-signing. Voorheen zat Boschman Autoschade in het pand dus het was al helemaal ingericht volgens de juiste richtlijnen. “Deze kans op uitbreiding konden we niet aan ons voorbij laten gaan,” zegt Bart.

Een uitbreiding is het zeker. Het perceeloppervlak is bijna drie keer zo groot als de vorige locatie. Behalve een werkplaats die twee keer zo groot is, heeft het pand een mooie ruime receptie én voldoende buitenruimte. “We grappen tegen elkaar al dat we walkie talkies en segways gaan aanschaffen, zo groot is het nu.” vertelt Bart.

Vacatures

Behalve twee doorschuifcabines, een inpandige wasstraat en all-in-one-cabine krijgen de medewerkers ook een grotere kantine. “Die hebben we wel nodig,” zegt Bart. “Een groter pand vraagt automatisch om meer personeel. We staan nu met zes man op de werkvloer en we zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s.”

“Voor klanten is deze locatie net wat comfortabeler. We zijn gemakkelijk bereikbaar, hebben veel parkeergelegenheid. En de receptie en ontvangstruimte zijn een stuk groter. Klanten kunnen hier op hun gemak doorwerken terwijl wij kleine schades herstellen. Maar voor grotere schades kan men uiteraard ook terecht. ”

“Alle collega’s stonden te trappelen om aan de slag te gaan op hun mooie nieuwe werkplek,” vertelt Bart. “Hopelijk zijn onze klanten net zo enthousiast!”