• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Oostendorp Autoschade Den Bosch verhuisd

Een vierkante lege hal. Dat is waar Vestigingsmanager Ed Kiderlen negen jaar geleden begon met een schadeherstelvestiging van de Oostendorp Autogroep in Den Bosch. “We zijn daar begonnen met niks, dat was fantastisch.” Inmiddels heeft Ed de derde verhuizing in negen jaar tijd achter de rug. Hoe dat bevallen is, vertelt hij hier.

“Eind 2021 zijn we verhuisd van de Moeskampweg naar de Hervensebaan in Den Bosch. Hier was voorheen al een schadebedrijf gevestigd. We zitten nu bij andere bedrijven van Oostendorp op het terrein. De Toyota/Suzuki-dealer is onze buurman, daar krijgen we veel klanten van, ook voor hen is het fijn dat de lijntjes zo kort zijn. 

Verbouwen in fases

“Het was een flinke uitdaging om alles naar de Oostendorp wensen te krijgen. Om alles zo goed mogelijk door te laten lopen verbouwen we in fases. We begonnen met een aanbouw, waar nu de kantine, kleed- en wasruimte en een opslagruimte in zitten. Toen hebben we de receptie voor twee maanden verhuisd naar een bouwkeet, en hebben de bestaande receptie verbouwd. Die is flink vergroot, het is nu een open ruimte met professionele uitstraling en zicht op de werkplaats. 

Klanten zijn blij, dat horen we terug. Ook de sfeer is terug op de werkvloer. Zo’n verhuizing brengt natuurlijk onrust met zich mee. Dan is het goed als iedereen hier ook zijn draai weer heeft gevonden.” 

“Binnenkort staat de werkplaats op de planning, er komen onder andere nieuwe bruggen en nieuwe apparatuur. Alles om de routing zo optimaal mogelijk te maken en de ruimte efficiënt te benutten.

We nemen onze mensen zoveel mogelijk mee in het proces. We vertellen wat de stappen zijn, wanneer we wat aanpakken en vragen om hun input om de werkplaats zo efficiënt mogelijk in te richten.”  

Meer ruimte, meer werk

“Een groot voordeel hier is de ruime parkeerplaats achter het pand. Bij het vorige pand moesten we ‘s avonds alle auto’s binnen zetten. Hier gaat het hek dicht en kan alles buiten blijven staan.  

Daarnaast hebben we ook meer ruimte in het pand. Dat komt goed uit met het grote werkaanbod dat we hebben. Mensen weten ons te vinden, we leveren gewoon goed werk. Dat blijkt ook uit de groene duim, de klantfeedbackprijs die we onlangs van Centraal Beheer kregen als een van de best presterende schadeherstelbedrijven waar zij mee werken.. Daar ben ik trots op. En die kwaliteit leveren we met zijn allen, van frontoffice tot schoonmaak. 

Het werkaanbod gaat op het moment echt door het dak heen. We hadden laatst op één dag 32 intakes. Ik heb nu 19 medewerkers, wat mij betreft kunnen er morgen drie nieuwe aan de slag. De Oostendorp groep is een hele goede werkgever die goed voor zijn personeel zorgt. En veel mensen denken misschien dat autoschadehersteller een vies, gevaarlijk en lomp beroep is, maar dat is echt niet zo. We hebben gewoon een heel mooi vak!”

bars

 Is dit mooie vak ook iets voor jou?

 Bekijk hier onze vacatures