• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Auto uitdeuken zonder spuiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs het kleinste ongeluk kan vervelende gevolgen hebben: als een deuk gaat roest bijvoorbeeld ben je veel verder van huis.

Deuken waar je niets aan doet, kunnen nog grotere gevolgen hebben. Ze kunnen gaan roesten en zorgen uiteindelijk voor hoge kosten. Daarom is het belangrijk om een auto uit te laten deuken.
Gelukkig kunnen de schadeherstellers van ABS Autoherstel jouw auto uitdeuken zonder hem te spuiten.

Waarom is een auto uitdeuken belangrijk?

Een deuk in de auto trekt al snel de aandacht. Hoe mooi jouw auto ook is, zo’n lelijke deuk leidt al snel af van de rest van de auto. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan er roest ontstaan. Roest die steeds verder ‘vreet’, kan de auto onherstelbaar beschadigen.

Onbewust speelt er ook een psychologisch effect mee: we vinden de eerste deuk vaak het ergst. De deuken die daarna komen doen steeds minder pijn.

Snel en voordelig

Je denkt misschien dat uitdeuken een dure en tijdrovende bezigheid is. Dat is gelukkig niet altijd waar. Hoe lang het duurt en wat het kost, is afhankelijk van de grootte van de deuk. De schadeherstellers van ABS Autoherstel gebruiken speciaal gereedschap en kunnen uitdeuken zonder spuiten. We verwijderen kleine deuken van binnenuit zonder dat we hoeven te plamuren of te spuiten.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten

  1. Er is geen plamuur- en spuitwerk nodig;
  2. Uitdeuken zonder spuiten is gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren;
  3. Door de kortere reparatietijd ben je je auto niet lang kwijt bent. Vaak klaar terwijl je wacht.

Wat zijn de kosten van uitdeuken?

Een deukje laten repareren hoeft niet veel te kosten: wij deuken jouw auto al uit vanaf €40. Natuurlijk zijn de exacte kosten voor auto’s uitdeuken afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen. Het ligt ook aan de soort deuk. Een grotere deuk is soms meer werk dan een kleine deuk. Je kunt je voorstellen dat een deur uitdeuken heel anders is dan het uitdeuken van een dak. En misschien is de lakschade zo groot dat we ook opnieuw moeten spuiten. Dat zorgt ook voor extra kosten.

Laat jouw auto vakkundig repareren door ABS Autoherstel

Het gebeurt nog wel eens dat consumenten zelf proberen hun auto van binnenuit uit te deuken. Zonder de juiste kennis en het speciale gereedschap kan het probleem helaas juist groter worden. Vooral complexe deuken vragen om een deskundige en duurzame aanpak. Gelukkig hebben de teams van ABS Autoherstel veel ervaring in auto’s uitdeuken zonder spuiten. Dankzij de juiste ervaring en het juiste gereedschap deuken wij jouw auto snel uit – soms zelfs zo snel dat je jouw auto direct weer kunt meenemen.

bars

Wil je een deuk in jouw auto verwijderen?

Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor uitgebreid advies en een schatting van de kosten. Onze vakbekwame autoherstellers bieden je graag een oplossing op maat.

Vind een vestiging in de buurt