• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Met ABS Klein Herstel kun je snel weer op weg

Heb je een relatief kleine schade aan jouw auto? Een kras, deuk, steenslag of een beschadigde voorruit? Met ABS Klein Herstel is de schade snel hersteld en klaar terwijl je wacht! In onze speciale all-in-one cabines werken we extra snel en worden alle handelingen om de schade te herstellen in diezelfde cabine gedaan. En dat scheelt tijd.

Klaar terwijl je wacht

Kleine schades kunnen we snel herstellen zodat jouw auto er snel weer tiptop uit ziet. We spreken een tijd af om de auto te brengen en je kunt gebruik maken van onze wachtruimte die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard heb je de beschikking over ons gratis Wi-Fi-netwerk en gedurende de wachttijd zorgen wij voor koffie, thee en water. De wachttijd is afhankelijk van de schade. Gemiddeld kunnen wij een kleine schade binnen 3 à 4 uur herstellen.

Wat kost ABS Klein Herstel?

Hier vind je een overzicht van onze vanafprijzen. Heb je schade en wil je meer informatie en een gerichte offerte? Vul dan het contactformulier zo compleet mogelijk in en voeg een duidelijke foto van de schade aan jouw auto toe. Druk vervolgens op verzenden en je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte voor die vervelende deuk of kras.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een gerichte offerte over het herstel van kleine schades terwijl u wacht? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en upload minimaal één duidelijke foto van uw schade. U kunt de foto(‘s) ook via whatsapp aan ons sturen. Vermeld daarbij dan uw naam en woonplaats. Schade melden via WhatsApp: 06-80163754