• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Mijn autoschade: ‘Ik ben totaal geen autofreak’

De relatie tot de auto verandert. Nog niet zo lang geleden was de auto echt iets om trots op te zijn. Dat is voor veel mensen nog steeds zo, maar we zien ook een verschuiving. Hoe is dat voor onze klanten? In een serie blogs duiken we dieper in dit onderwerp. Deze keer gingen we langs bij ABS Autoherstel Zuid en spraken we met Marc van de Water.

Rijd je een lease of privé auto?

Ik heb altijd auto’s van mezelf gehad. Ongeveer veertien tweedehands auto’s en meestal heb ik er twee tegelijkertijd. Een speciale voorkeur voor een merk heb ik nooit gehad.

Hoe komt u hier terecht?

Ik had de autoschade gemeld bij mijn verzekeringsmaatschappij en die stuurde mij door naar ABS Autoherstel Zuid om de schade te laten taxeren. Voor mij was dat heel handig omdat ik zelf ook in Den Bosch woon. 

Het is echt een gestroomlijnd bedrijf, ze komen afspraken na, herstellen de schade perfect en zijn goed in de omgang en informatievoorziening. Een aanrader voor anderen die hun auto willen laten herstellen! 

Tekst gaat verder onder de foto

Wat voor soort schade is er hersteld?

Dit is onze tweede auto waar vooral mijn vrouw en dochter in rijden. Hij stond voor de deur geparkeerd en iemand heeft tegen de linkerkant aangezeten met een flinke schade als gevolg. De automobilist was doorgereden, maar gelukkig waren er getuigen die het hebben zien gebeuren. Die persoon is nu door verzekeringsmaatschappij benaderd.

De auto is eigenlijk al hartstikke oud dus ik heb ook nog wel even zitten twijfelen om hem wel of niet te laten repareren. Ik vond het toch zonde om het zo te laten en de kosten vielen mee dus heb ik het toch laten repareren. We hebben de helft zelf moeten betalen. 

Wat betekent uw auto voor u?

Ik ben totaal geen autofreak. Ik hecht daarom zelf niet zoveel waarde aan deze auto, maar ik ben wel altijd zuinig op onze auto’s. Ik heb net een luxe leenauto meegekregen, een Ford Fiesta. Ik vind het wel mooi om te zien hoe modern en luxe tegenwoordig de auto’s zijn.