• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Kaspers en Lotte is een allround schadeherstelbedrijf in Amsterdam Zuidoost. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich verder gespecialiseerd in slim schadeherstel om snel en efficiënt kleinere schades te repareren. De all-in-one cabine is hier een goed voorbeeld van.

Alle werkzaamheden van A tot Z

Martin Koordes van ABS Autoherstel Kaspers en Lotte: “Wij hebben de all-in-one cabine met twee werkplekken al sinds 2011 staan. In deze unit kunnen we zo’n zes tot 8 auto’s per dag repareren van A tot Z. Onze mensen zijn daar ook speciaal voor opgeleid, ze kunnen alle werkzaamheden uitvoeren van voorbereiding tot uitdeuken en spuiten.”

Ook geschikt om in te spuiten

Wat volgens Martin uniek is aan de cabine, is dat die altijd draait met overdruk: “Hierdoor blijft de unit schoon en is de cabine ook geschikt om in te spuiten. Het grote voordeel hiervan is dat we de auto niet hoeven te verrijden. Hij gaat één keer naar binnen en één keer naar buiten. Bij een normaal herstelproces moeten we een auto’s vijf tot zes keer verplaatsen en dat kost telkens weer tijd. Dankzij de all-in-one cabine hoeft dat niet. Verder hoeven we ook minder te stoken en is de lak na het spuiten al binnen vijf minuten droog.”

De kwaliteit blijft 100%

Eigenlijk is het enige nadeel dat niet álle schadeherstelwerkzaamheden in een cabine kunnen worden uitgevoerd. Zo vallen erg complexe schades buiten de boot.

Martin: “Kleinere schades kunnen we wel goed binnen een dag in de cabine herstellen. En dan heb je het toch al snel over 25 tot 35% van alle auto’s die hier binnenkomen. Bij die kleine schades krijg je hoge pieken in de cabines en die haal je dankzij de all-in-one cabine weg. Een ander voordeel is dat je de inzet heel efficiënt kunt plannen. ‘s Ochtend plannen we de auto’s in en ’s avonds kunnen ze alweer opgehaald worden. We zijn nu ook in de weekenden actief; daardoor kunnen klanten de auto vrijdag na het werk brengen en maandag voor het werk weer ophalen. En de kwaliteit die we afleveren blijft 100%.”