• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Muus Assen

Pottenbakkerstraat 8 , 9403 VK Assen
Vandaag geopend tot 17:30
 • maandag 08:00 - 17:30
 • dinsdag 08:00 - 17:30
 • woensdag 08:00 - 17:30
 • donderdag 08:00 - 17:30
 • vrijdag 08:00 - 17:30
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Voor ABS Autoherstel Muus in Assen zijn puur vakmanschap, uitstekende service en een persoonlijk advies vanzelfsprekend.

Wij doen mee aan:
Dagen : Uren : Minuten : Seconde

Tot de eerstvolgende

Deukendag

op woensdag 6 maart 2024

Ook caravan- en/of camperherstel en voor onderhoud en APK kunt u bij ons terecht, alsmede aircoreparaties en afpersen/vullen, glasservice, voorruitreparatie en/of vervanging van uw voorruit. Efficiëntie en gemak voor de klant, dus één adres voor herstel en onderhoud! Denk bijvoorbeeld aan de carrosserie. Elke beschadiging hieraan vermindert de waarde van uw auto. Het is verstandig om dit direct te laten repareren zodat uw voertuig zijn waarde en schoonheid behoudt.

Haal- en brengservice

 • Ophaal en terugbrengservice: we halen uw auto op en brengen hem na herstel, fris gewassen en waar nodig gedesinfecteerd weer terug.
 • Schadeopname op afstand: we kunnen vaak de schade opnemen op basis van foto’s.

We gebruiken hiervoor ons email-adres: info@absmuus.nl. Start de fotoserie svp met een overzichtsfoto waarop het kenteken zichtbaar is, daarna detailfoto’s van de schade. Wij zullen het oppakken en z.s.m. contact met u opnemen.

Autoschade in Assen? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Iedere eerste woensdag van de maand = Deukendag

ABS_FB_Deukendag.jpg

Elke eerste woensdag van de maand organiseren wij de Woensdag Deukendag. Op deze dag herstellen wij (parkeer)deukjes voor slechts € 40,- per parkeerdeuk. Meld u aan op onze speciale website deukendag.nl. Er zijn namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Blijf niet langer rondrijden met dat lelijke deukje of kras!

Klik hier voor de voorwaarden en voor een afspraak. 

Passie voor het vak: autospuiten

Muus-1.png

Corrie Muus van ABS Muus in Assen is autospuiter in hart en nieren. Inmiddels heeft hij al duizenden auto’s én motoren gespoten en als het even kan duikt hij zelf de spuitcabine in… Onlangs werd hij hierover geïnterviewd door de redacteuren van het ABS-blog, Absoluut.tv.

Het artikel is hier te lezen.

ABS Muus in Autoweek

caravanreparatie 1.jpg

Op vrijdag 19 juni 2018 vonden bij ABS Muus in Assen de opnames plaats voor een Caravan- en Camperherstel item van Autoweek. Via een mailactie op autoweek.nl maakten caravan en camperbezitters kans op gratis schadeherstel door ABS. Groninger Joris Baving was de gelukkige, en bij ABS Muus in Assen kon hij zijn Knaus Südwind laten repareren.

Bekijk hier de publicatie op Autoweek.nl en het filmpje. 

Auto-, caravan- of camperschade in de regio Assen?

abs muus caravan1.png

Bij ABS Autoherstel Muus in Assen begrijpen we dat het vervelend is als uw auto, caravan of camper schade heeft opgelopen. Daarom willen wij u deze zorgen zoveel mogelijk uit handen nemen. Door de afwikkeling met de verzekeraar te regelen, de schadeformulieren voor u door te nemen en u te garanderen van een leenauto tijdens het herstel van uw autoschade, hoeft u helemaal nergens meer naar om te kijken en staat u versteld van het resultaat!

Voor ABS Muus zijn puur vakmanschap, uitstekende service en een persoonlijk advies vanzelfsprekend. Uiteraard is uw caravan of camper op tijd klaar voor uw vakantie of de stalling. Maak gebruik van onze aanbiedingen en bel voor een afspraak of voor meer informatie: 0592-371828.

Klik hier voor meer informatie

Schadeherstel met garantie in Assen

Onze werkplaats in Assen is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Dit onderscheidt schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Muus van andere schadeherstellers waardoor onze klanten een ander ook adviseren om autoschade bij ons te laten repareren. Vertrouwd, vakkundig en snel: maak eens een afspraak en ervaar het zelf!

 

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Muus Assen

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Prettige afhandeling en goede afspraken

  E. Meijerink Geholpen op 20 February 2024
 • 9.0

  Fijn om te zien wat er gerepareerd is aan de hand van foto's.

  Anoniem Geholpen op 19 February 2024
 • 10.0

  klant-en klacht gericht geholpen

  De Holwerda Geholpen op 15 February 2024
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 14 February 2024
 • 8.0

  Duidelijk en behulpzaam.