• 70+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0800 - 66 11 11 1
Terug

ABS Peter Brouwers Roermond

Schouwberg 55 , 6042 EW Roermond
Vandaag geopend tot 18:00
 • maandag 08:15 - 18:00
 • dinsdag 08:15 - 18:00
 • woensdag 08:15 - 18:00
 • donderdag 08:15 - 18:00
 • vrijdag 08:15 - 18:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Auto-, caravan- of camperschade in de regio Roermond?

Bij ABS Autoherstel Peter Brouwers in Roermond begrijpen we dat het vervelend is als u auto-, caravan- of camperschade heeft opgelopen. Daarom willen wij u deze zorgen zoveel mogelijk uit handen nemen. Wij helpen u graag met de afwikkeling met uw verzekeraar.

Al jarenlang is ons schadeherstelbedrijf uw vertrouwde adres in Roermond en omgeving. Ons bedrijf werkt met de modernste technieken en bovenal: milieubewust. Wij zijn een VOC-erkend leerbedrijf en geven hierbij ons personeel alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ze leren op deze manier uw schade nog beter en effectiever te herstellen. En door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen zij uw schade vertrouwd, vakkundig en snel herstellen. En kunt u veilig de weg weer op!

Kennismaken met uw schadeherstelbedrijf in Roermond

ABS peterbrouwer1.jpg

Onze enthousiaste vakmensen verwelkomen u graag in het pand aan de Schouwberg in Roermond. Wij zorgen voor een prettige sfeer tijdens u verblijf en hopen u zoveel mogelijk op u gemak te kunnen stellen. Onze schadeherstellers doen er alles aan om uw auto, caravan of camper weer in topconditie te krijgen! Voor ons is niets te veel! Kom vandaag nog langs en geniet van een warm welkom.

Specialismen van ABS Autoherstel Peter Brouwers

ABS PeterBrouwers-Roermond.jpg

Onze hele bedrijfsvoering is toegespitst op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Mede hierdoor ontvingen wij in 2003 de eerste MVO-prijs van de Provincie Limburg. MVO staat voor: People, Planet en Profit. Dus bij iedere investering letten we zowel op de uitgaven, welzijn van mens en dier als het milieu. Dit principe staat bij ons hoog in het vaandel! Ons motto is dan ook: Sterk in Vakwerk! Tevens zijn wij Erkend Schadehersteller voor veel merken.

Auto-, caravan- of camperschade in Roermond? Maak vandaag nog een afspraak en u kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service! Bel 0475 – 32 84 47.

ABS Autoherstel wint award Beste Autoschadeketen van 2016

AWARd-openess-new.jpg

Tijdens het evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’ gisteren in Bunnik heeft ABS Autoherstel de award gewonnen voor Beste Autoschadeketen 2016. Nico Stolk ontving de prijs uit handen van Linda Schulte, CEO van Opiness.nl. De uitslag is het resultaat van een klantenonderzoek op initiatief van Automotive Insiders en Opiness. Klanten konden stemmen door het plaatsen van een review. Tevens zijn de reviews van Fixico meegeteld voor de verkiezing.

 

 

 

 

Recensies

Ervaringen bij ABS Peter Brouwers Roermond

Bekijk alle ervaringen
 • 10.0

  Bij het gebruik van een leenauto, loop even mee rondom om aanwezige schade te constateren. Tenzij het jullie interesseerd natuurlijk. De XK Renault Megane heeft rechtsvoor oo de punt schade alsmede rechterachter wielkast.

  Anoniem Geholpen op 21 September 2021
 • 9.0

  Goede duidelijk service. Snelle afhandeling en auto gepoetst retour

  Anoniem Geholpen op 21 September 2021
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 20 September 2021
 • 9.0
  Anoniem Geholpen op 17 September 2021
 • 9.0

  De mensen op kantoor zijn regelrechte ambassadrices en ambassadeurs van Peter Brouwers. Hun benadering is uiterst vriendelijk, deskundig, behulpzaam en voorkomend. Zij verdienen in een werkomgeving met veel drukte absoluut een schouderklopje. Het schadeherstel is ook perfect en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Ik heb een ster niet toegekend en dat heeft de reden. Ik kan niet begrijpen waarom een medewerker schadeherstel het nodig acht om -anders dan het verzetten van de bestuurdersstoel- om instellingen m.b.t het licht en de navigatie aan te passen. De lichtknop stond op 0, terwijl ik deze altijd op “auto” heb staan. Dit leidde ertoe dat ik de Roertunnel inreed zonder dat het licht aansprong; ik moest daarop geattendeerd worden door andere weggebruikers. Ook de verandering van de instelling van de navigatie stoort mij. E.e.a. Heeft toch niks van doen met het schadeherstel. Tenslotte moest ik terugkomen omdat thuis bleek dat er wat verf op de rechter voorstoel zat. Door tussenkomst van uw zeer correcte en vriendelijke schade-expert/ taxateur werd dit direct verholpen in de korte wachttijd werd , zorgde uw vriendelijke medewerkster Lonneke voor een kopje koffie en bood mij een voucher voor twee kopjes koffie bij de Pauw op de Roerkade aan.