Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

Welkom bij uw autoschade expert

ABS Autoherstel Bennie Jansen Emmeloord

Autoschade in de regio Emmeloord? Bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Bennie Jansen vindt u alles op het gebied van schadeherstel onder één dak

Wanneer u autoschade in de regio Emmeloord heeft dan doen we er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Een goede service is bij schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Bennie Jansen in Emmeloord een vanzelfsprekendheid. Zo helpen wij u graag met het invullen van het schadeformulier of nemen wij voor u contact op met de verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. In de tussentijd wordt uw auto deskundig gerepareerd door een van onze vakkundige medewerkers.

Schadeherstel met passie en verstand van zaken

Over onze schadeherstellers gesproken: zij werken met passie en plezier aan uw auto om deze zo snel mogelijk op de weg te krijgen. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Terwijl uw auto wordt gerepareerd, ontvangt u altijd passend vervangend vervoer. En bij aflevering van uw auto, treft u deze brandschoon aan!

Online intake op afstand

Heb je autoschade maar blijf je in deze tijd liever binnen? Geen zorgen, dat begrijpen we!! Je kunt ervoor kiezen om Online intakede schade-intake zelf digitaal te doen. Bij een digitale intake ontvang je van ons per e-mail/sms een link naar onze foto applicatie.  Hiermee kun je eenvoudig foto’s maken van de schade. Op basis van deze foto’s kunnen wij een inschatting maken van de reparatiewerkzaamheden en van de kosten en de duur van het herstel. Dat scheelt je een ritje naar onze vestiging. Heb je vragen? Bel even met onze vestiging en we helpen je graag verder.

Kennismaken met uw schadeherstelbedrijf in Emmeloord?

ABS Bennie Jansen-Emmeloord.jpg

Heeft u een deuk gereden of een kras opgelopen in Emmeloord en omstreken? Bij ABS Autoherstel Bennie Jansen is autoschade snel verleden tijd. Wij lossen het voor u op en maken uw auto weer als nieuw!

Voor vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstel, gaat u naar ABS Autoherstel Bennie Jansen in Emmeloord.

 

 

Dit vinden onze klanten van ons:

Lees alle reviews
Maak een afspraak

  ABS Autoherstel Bennie Jansen Emmeloord

  Landbouwkade 12

  8304 AE Emmeloord

  0527-615 636

  info@absbenniejansen.nl

  Openingstijden

  ma - vrij 7.45 - 17.30 uur