• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Steenslag reparatie: kosten & herstel

Tijdens het ritje op de snelweg hoor je wat opvliegende steentjes tegen je auto komen. En dan maar hopen dat deze geen schade hebben aangericht aan je autolak- of ruit. Want kleine steentjes en de dunne autoruiten van tegenwoordig zijn echt geen vrienden. Gelukkig kun je bij ons altijd terecht voor een snelle steenslag reparatie aan je auto.

Bij ABS Autoherstel zien we dat ongeveer 92% van de ruitschades het gevolg zijn van steenslag. Dit komt doordat ruiten in de loop der jaren dunner zijn geworden en daardoor kwetsbaarder voor steenslag. Daarnaast komt steenslag schade in de meeste gevallen voor aan de voorzijde op de bumper of op motorkap. 

Wat is steenslag?

Je kent ze wel, de opspattende steentjes tijdens het autorijden. Als deze schade aanbrengen aan je autoruit of autolak, dan spreken we van steenslag. Helaas is deze schade haast niet te voorkomen, maar gelukkig wel makkelijk en snel te herstellen. Wacht alleen niet te lang met een lak- of autoruit reparatie. Voor je het weet heb je roestplekjes of een ster in je voorruit.  

Snelle steenslag reparatie

Steenslag laten repareren? Met spotrepair herstellen we schades die niet groter zijn dan een A4. Zo hoeven we geen onderdelen van de auto te demonteren en ligt de focus alleen op de plek waar de schade zit in plaats van het hele onderdeel. Zoals de motorkap of autoruit. Gelukkig zijn schades door steenslag vaak kleine beschadigingen en is spotrepair hier dus perfect voor.

bars

Bij ABS Autoherstel werken we met de nieuwste technieken en kun je snel steenslag  laten repareren. Kwaliteit staat altijd voorop en we werken zo milieuvriendelijk mogelijk. Ook bij jou in de buurt zit een ABS Autoherstel vestiging

vind een vestiging

Wat kost een steenslag reparatie?

De grootte en de plaats van de steenslag bepalen de prijs van een reparatie. Reken op een vanafprijs van €50 euro exclusief spuitwerk en inclusief spuitwerk €350 euro. Neem contact op met een vestiging bij jouw in de buurt voor een nauwkeurige prijsindicatie.