• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Wat is spotrepair en wanneer kies je hiervoor?

Een botsing is altijd even schrikken, maar gelukkig is de schade beperkt gebleven. Een paar kleine plekjes, meer is het niet. Hopelijk kan dit veilig, snel en voordelig verholpen worden. Zonde om zo rond te blijven rijden met je auto.

Spotrepair is een optie voor het repareren van schade aan je auto. Het is een snelle en gemakkelijke manier om kleine plekken, niet groter dan een A4, met schade te repareren zonder het hele onderdeel te hoeven vervangen.

Hoe werkt spotrepair?

We herstellen de schade, zonder dat we onderdelen van de auto in zijn geheel worden aangepakt. Onze spotrepairexperts gebruiken de nieuwste technieken. Ze repareren de beschadiging, schuren, spuiten in de juiste kleur en poetsen totdat de beschadiging onzichtbaar is. Als we klaar zijn ziet het herstelde onderdeel er weer als nieuw uit.

Het voordeel van spotrepair is dat het een snelle en gemakkelijke manier is om kleine beschadigingen te repareren. Het is ook een meer betaalbare optie dan het vervangen van het hele onderdeel.

Voorbeelden van schades die zich perfect lenen voor spotrepair

  1. Schaafplekken – Als de schaafplek in de lak niet te groot is, dan kan deze met spotrepair mooi bijgewerkt worden.
  2. Diepe krassen – Als een kras te diep is voor polijsten en het niet nodig is om het gehele paneel aan te pakken, dan is spotrepair mogelijk de oplossing.
  3. Vlekken van vogelpoep of zonnebrand Vogelpoep en zonnebrand zijn niet goed voor je autolak. Zeker niet als de zon er flink op staat te branden. Een mooi plekje voor spotrepair.

Waarom kiezen voor spotrepair?

Je kiest voor spotrepair als je wilt besparen op de totale kosten van de reparatie van je auto. Het is ook een meer betaalbare optie dan het herstellen en spuiten van het hele onderdeel. Daarnaast is spotrepair ideaal voor kleine schade zoals schaafplekken, krassen of deuken.

Wat kost spotrepair?

De prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het soort schade. De deskundige medewerkers van ABS Autoherstel kunnen je alles vertellen over spotrepair en de kosten.

bars

Vrijblijvende offerte

Voor een vrijblijvende offerte kun je terecht bij een vestiging bij jou in de buurt.

Maak een afspraak