• 80+ vestigingen in Nederland
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

Ervaringen

Wat klanten van onze vestigingen vinden

9.574 ervaringen gevonden

Anoniem
ABS Autoherstel Ad de Goey Geholpen op 19 juli 2024
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel Glasbeek Geholpen op 19 juli 2024
9.0

Heel tevreden, niet alleen over het resultaat van de reparatie, maar ook over de leenauto en dat ik mijn eigen auto meteen na het bericht tussen de middag op kon halen.

Anoniem
ABS Autoherstel Coppens Geholpen op 19 juli 2024
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

A.C. Kooi van der
ABS Autoherstel Boekhorst Almere Geholpen op 19 juli 2024
9.0

Behulpzaam en vriendelijk personeel. Zeer servicegericht. Vakkundig herstel uitgevoerd. Mocht je schade aan je auto hebben, dan is DIT het adres om het te laten maken!

Anoniem
ABS Autoherstel Van Lieshout Geholpen op 19 juli 2024
10.0

Een prettige ervaring met van Lieshout autoherstel. Het duurde wel lang voordat de schade gerepareerd werd, maar er zijn overal lange wachttijden hebben wij vernomen. Op zich was het voor ons ook geen punt omdat het een kleine schade was. Alles goed geregeld met leenauto etc. Tevreden!

H.R. Maas - Tuankotta
ABS Autoherstel Den Elzen Breda Geholpen op 19 juli 2024
10.0

Dik tevreden over de service. De schade van de auto is heel goed gemaakt, daarnaast is de auto van binnen en buiten gereinigd. Ook het personeel is heel aardig, klantvriendelijk.... Ik had niet goed in mijn agenda gekeken, bracht mijn auto een dag te vroeg. Mijn auto mocht ik laten staan. Ik had last van hyperventilatie kon daarom niet naar huis rijden, werd naar huis gebracht door een personeel van de zaak. TOP!

Anoniem
ABS Autoherstel Boekhorst Nieuwegein Geholpen op 19 juli 2024
9.0

Vriendelijk personeel, snel geregeld en super vervangend vervoer.

F.J.M. Magielse
ABS Autoherstel Den Elzen Breda Geholpen op 19 juli 2024
10.0

Prima service verlening, vriendelijk personeel, leenauto en een goed gerepareerde en gewassen auto terug. Dikke pluim.

R. de Groot
ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse Geholpen op 19 juli 2024
10.0

Snel geholpen, goede service,

R. Verhaagh
ABS Autoherstel Noord Limburg Geholpen op 19 juli 2024
9.0

Snel, duidelijk, behulpzaam en kwalitatief goed werk, zijn in mijn ogen de kernwaardes van ABS Autoherstel in Horst.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 958