• 80+ vestigingen in Nederland
 • Merk-erkend schadeherstel
 • Schadeherstel- en BOVAG garantie
Afspraak maken
Afspraak maken
0900 - 66 11 11 1
Terug

ABS Autoherstel Den Elzen Zoetermeer

Goudstraat 21 , 2718 RD Zoetermeer
Vandaag geopend tot 17:30
 • maandag 08:00 - 17:30
 • dinsdag 08:00 - 17:30
 • woensdag 08:00 - 17:30
 • donderdag 08:00 - 17:30
 • vrijdag 08:00 - 17:30
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
bars

Welkom bij ABS Autoherstel Den Elzen in Zoetermeer

Wij doen mee aan:
Dagen : Uren : Minuten : Seconde

Tot de eerstvolgende

Deukendag

op Woensdag 7 september

Een deukje of een flinke schade? Bij ABS Den Elzen bent u snel weer schadevrij. Van grote tot kleine reparaties aan alle merken en alternatieve reparaties, wij bieden compleet schadeherstel. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig en vertrouwd de weg op kunt.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Dus nemen we de volledige schadeafhandeling van u over: van intake tot verzekering en van vervangend vervoer tot uitstekend herstel van uw auto. Vertrouwd, vakkundig & snel. Dat is typisch ABS Den Elzen.

Zonder afspraak kunt u iedere werkdag bij ons terecht om een offerte voor het schadeherstel te laten maken. Wilt u alleen een taxatierapport voor de verzekering? Bel dan eerst met één van onze vestigingen voor een afspraak.

ABS Autoherstel Den Elzen heeft vestigingen in:

Kennismaken met ons schadeherstelbedrijf in Zoetermeer

Bent u op zoek naar zorgeloos schadeherstel? Dit kan bij één van de 8 schadebedrijven ABS Autoherstel Den Elzen!

Wij handelen alles voor u af: van het invullen van schadeformulieren en de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij tot het passend vervangend vervoer, zodat u gewoon mobiel blijft.

Wij maken gebruik van de nieuwste en kostenbesparende technieken, originele merkonderdelen en kwalitatief hoogwaardige lakken. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw auto weer als nieuw te herstellen.

De volledige schadeafhandeling vertrouwd, vakkundig en snel? Ga dan naar ABS Autoherstel Den Elzen voor al uw schadeherstel.

Onze specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in Restyle®, dit is uitdeuken zonder spuiten. Meestal zijn het deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar grotere deuken kunnen ook vaak succesvol verwijderd worden. Met speciaal gereedschap ‘masseren’ we het deukje nauwkeurig terug. Hierbij wordt de lak niet aangetast, waardoor er niet gespoten hoeft te worden.

Autoschade in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam Noord, Gorinchem, Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom? Maak vandaag nog een afspraak. U kunt rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service!

Recensies

Ervaringen bij ABS Autoherstel Den Elzen Zoetermeer

Bekijk alle ervaringen
 • 9.0

  Top

  Anoniem Geholpen op 11 August 2022
 • 9.0

  Weinig tot niets.zeer correct personeel,flexibel,vriendelijk,uitstekende services. Bij iedereen aan te bevelen.

  P.R. Wouters Geholpen op 09 August 2022
 • 10.0

  Al jaren klant, zeer tevreden over werkzaamheden en medewerkers

  A. van Vliet Geholpen op 09 August 2022
 • 8.0

  De auto ziet er weer strak uit. Super tevreden met het resultaat

  Anoniem Geholpen op 05 August 2022
 • 10.0

  Was moeilijk een keuze te maken uit de eerste opties uit deze enquete, vriendelijke behulpzaam personeel, vakkundig, auto ziet er na reparatie weer spik en span uit! Ook goede service qua leenauto, tot nu toe al 2x een gloednieuwe auto meegekregen. Heel fijn om een vervangende auto te krijgen, die lekker rijd, airco en het zeker geen straf is om er in te rijden. Niets dan lof over ABS Den Elzen. Helaas al meerdere keren iets van schade met de auto gehad, maar iedere keer weer terug gekeerd naar ABS Den Elzen, personeel herkent je ook dus je bent geen nummer! De volgende keer weer naar terug (al hoop ik dat het wel even duurt voordat we weer langs mogen komen).