Heeft u autoschade?

Wij lossen het veilig voor u op. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen, maar we gaan nog een stap verder om onze klanten zo goed en zo veilig mogelijk te helpen.Vind hier alle maatregelen waarmee we u op een veilige manier kunnen helpen.

Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

25 November, 2013

ABS Autoherstel repareert alleen met originele onderdelen

Al jaren heeft ABS Autoherstel met verzekeraars, fleetowners en leasemaatschappijen de afspraak, dat er alleen met originele onderdelen wordt gerepareerd. Dit omdat ABS als keten op geen enkele wijze wil inboeten aan de kwaliteit van haar dienstverlening in zijn algemeenheid en de kwaliteit van reparaties in het bijzonder

Kwaliteit voorop
“Begin dit jaar hebben wij onder al onze 93 ABS vestigingen een onderzoek gehouden naar het gebruik van originele onderdelen. Dit om te monitoren of we nog steeds voldoen aan de gemaakte afspraken met onze opdrachtgevers om alleen met originele onderdelen te repareren,” aldus Roland de Groot, directeur Operations. “Gelukkig hebben wij kunnen constateren dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij onze ABS ondernemers. Alleen op deze manier kunnen wij de klant de volledige fabrieksgarantie geven op het schadeherstel.”

Schadelast beheersing
“Regelmatig zijn wij met verzekeraars in gesprek om de schadelast verder terug te brengen. Dit kan door het gebruik van moderne technieken zoals spotrepair, gebruikmaken van snel drogende UV-lakken en door processen in de werkplaats te optimaliseren. Dit laatste noemen we het all-in-one repareren. Hierbij wordt de auto op 1 plaats in de werkplaats van A tot Z hersteld. Dit is uitermate efficiënt en snel repareren voor zowel de opdrachtgever als de klant. De kosten kunnen we op deze manier beheersen en de klant heeft sneller zijn auto terug,” licht Roland de Groot toe.

Lees ook: