Heeft u autoschade?

Wij lossen het veilig voor u op. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen, maar we gaan nog een stap verder om onze klanten zo goed en zo veilig mogelijk te helpen.Vind hier alle maatregelen waarmee we u op een veilige manier kunnen helpen.

Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

23 March, 2016

ABS Autoherstel wint award Beste Autoschadeketen van 2016

Tijdens het evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’ gisteren in Bunnik heeft ABS Autoherstel de award gewonnen voor Beste Autoschadeketen 2016. Nico Stolk ontving de prijs uit handen van Linda Schulte, CEO van Opiness.nl. Voor alle deelnemende ABS-vestigingen is gemiddeld een waardering van 8,9 behaald, nipt meer dan de nummer 2 en 3. De overige genomineerden voor deze prijs waren Care Autoschade, Autoschadehuis, UAS, ASN en A.A.S.

add87ce4ae262aba14e373cd814b06f40a2bbefb.jpg

De uitslag is het resultaat van een klantenonderzoek op initiatief van Automotive Insiders en Opiness. Klanten konden stemmen door het plaatsen van een review. Tevens zijn de reviews van Fixico meegeteld voor de verkiezing.

Naast de award voor Beste Autoschadeketen werden 12 regionale awards uitgereikt. Ook hier vielen ABS-collega’s in de prijzen:

Friesland: ABS Autoherstel Kalsbeek (Stiens); Groningen: ABS Autoherstel Boerhof (Groningen); Drenthe: AAS Roggeveld (Roden); Overijssel: ABS Autoherstel Groen (Steenwijk); Gelderland: ASN Arnhem; Flevoland: Care Dronten; Utrecht: Schadenet Rosenboom (Utrecht); Noord-Brabant: ABS Autoherstel Coppens (Veldhoven); Zuid-Holland: ABS Autoherstel H. Hoogvliet (Oud-Beijerland); Zeeland: Care Middelburg; Noord-Holland: Autoschade Hilversum; Limburg: ABS Autoherstel VDL Kusters (Venlo).

Wij zijn supertrots op deze geweldige prestatie!

Lees ook: