Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

13 August, 2013

ABS Kaspers en Lotte viert 75-jarig bestaan

ABS Autoherstel Kaspers en Lotte in Amsterdam Zuidoost viert in juni zijn 75e verjaardag. In juni 1938 opende ABS Kaspers en Lotte zijn deuren in de binnenstad van Amsterdam. Tegenwoordig is het pand gevestigd aan de Schurenbergweg in Amsterdam Zuidoost. Eigenaar en ondernemer Martin Koordes spreekt van een unicum: ‘In de 75 jaar dat ABS Kaspers en Lotte bestaat, zijn veel andere schadeherstelbedrijven in de omgeving verdwenen. Ons bedrijf heeft zijn goede positie in Amsterdam weten te behouden en daar zijn we trots op.’

Sneller en slimmer herstellen
Tijden veranderen. Dat geldt ook voor de technieken op het gebied van schadeherstel. Directeur Koordes: ‘Ik merk dat consumenten nog altijd het idee hebben dat het herstellen van een kleine schade duur is. Steeds vaker zie je dat men een krasje of deukje niet eens meer laat repareren, uit angst voor hoge kosten. Met de nieuwste technieken in onze branche hoeft het repareren van een kleine schade echter helemaal niet duur te zijn. Met ons Slim Autoherstel kunnen we schades sneller en slimmer herstellen, wat de consument direct merkt in zijn portemonnee.’.

Slim Autoherstel voor de kleine reparaties
Slim Autoherstel is eind 2012 opgericht en omvat enkele reparatietechnieken zoals ‘uitdeuken zonder spuiten’ en Spotrepair waarmee kleine schades voordelig en snel hersteld kunnen worden. Er is hier een aparte reparatieruimte voor ingericht zodat de schades die met deze technieken hersteld kunnen worden, niet het gehele reparatietraject hoeven te doorlopen. Om de huidige klanten kennis te laten maken met deze reparatiemethodes worden er in het jubileumjaar enkele acties georganiseerd met betrekking tot Slim Autoherstel.

ABS Autoherstel Kaspers en Lotte is een allround schadeherstelbedrijf in Amsterdam Zuidoost. ABS Kaspers en Lotte is onderdeel van ABS Autoherstel, de grootste schadeherstelketen in Nederland.ABS Autoherstel regelt het schadeproces van A tot Z: van intake, reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met verzekeraars en leasemaatschappijen.

Lees ook: