Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

1 January, 2015

Ketencertificering voor ABS Autoherstel

Met trots kunnen wij melden dat ABS Autoherstel per 1 januari 2015 ketenbreed is gecertificeerd op de kwaliteitsnormen ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam Repareren en de MVO Prestatieladder. Hiermee zijn wij de eerste schadeherstelketen in Nederland die op deze uitgebreide wijze kwaliteit borgt. Vandaag, 14 januari 2015, vond de officiële uitreiking van de certificaten door Mounir El Berrah, Managing Director van de Kiwa plaats.

28a2f2ad28169b17e21d2b5896ffae11ddb1553c.jpg

Aanleiding voor deze ketenbrede certificering is het feit dat ABS Autoherstel haar verantwoordelijkheid wil nemen in het borgen van kwaliteit en voor haar ondernemers duidelijkheid wil verschaffen in het woud van keurmerken en normeringen. Bijkomend voordeel is dat met deze ketenbrede certificering kosten worden bespaard.

Wijnand Mebius, Algemeen directeur ABS Autoherstel: “Een keten als ABS Autoherstel met 89 vestigingen moet altijd streven naar de beste kwaliteit; voor onze opdrachtgevers en klanten. Maar ook voor de eigen werknemers. Wij zijn er trots op dat wij binnen een jaar als gehele keten zijn gecertificeerd en op deze wijze de excellente kwaliteit die wij al bieden kunnen borgen.”

Opgemerkt moet worden dat ABS Autoherstel en haar 89 vestigingen met deze certificering minimaal voldoet aan de geldende normen van bijvoorbeeld Hiqure, Focwa Glasherstel, VACO, Duurzaam Repareren en NEN 9140 (elektrische voertuigen).

Foto: ABS Autoherstel // Corine Zijerveld
Links Wijnand Mebius, rechts Mounir El Berrah

Lees ook: