Heeft u autoschade?

Wij lossen het veilig voor u op. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen, maar we gaan nog een stap verder om onze klanten zo goed en zo veilig mogelijk te helpen.Vind hier alle maatregelen waarmee we u op een veilige manier kunnen helpen.

Vertrouwd, vakkundig en snel.

Klanttevredenheid landelijk 8,9

4 jaar Bovag garantie

Behoud van fabrieksgarantie

ABS Autoherstel Kaspers + Lotte Amsterdam Zuidoost reviews

 • ABS Autoherstel Kaspers + Lotte

  Zeer positief : ontvangst, uitleg en uitgevoerde werkzaamheden. Het allerbelangrijkste is dat je vriendelijk te woord wordt gestaan en ze het fijn vinden je als klant te verwelkomen. Dat doet ABS meer dan een ander schadeherstelbedrijf in ZuidOost, waar ik eerder was voor het maken van een afspraak die gelukkig niet doorging. Bedrijf zou ik van harte aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Michel Nillesen

  Nillesen M

  25-09-2020

  9

 • ABS Autoherstel Kaspers + Lotte

  Anoniem

  04-09-2020

  8

 • ABS Autoherstel Kaspers + Lotte

  Anoniem

  02-09-2020

  8

 • ABS Autoherstel Kaspers + Lotte

  Wat een geweldige ervaring om door zulk behulpzaam en klantvriendelijk personeel te worden geholpen! - het binnenkomen in het kantoor is direct een warme deken gezien je met een lach wordt ontvangen - na het eerste gesprek was direct duidelijk dat ik met een specialist sprak - de auto is mooier geworden dan ik hem ooit heb gehad! (ik kocht hem 2e hands) - toen ik de auto ophaalde was duidelijk dat er echt een stap extra was gezet om alles goed te doen - het kaartje voor de extra wasbeurt is een geweldig gebaar, maar vooral het feit dat de mensen die je hebben geholpen nog even een praatje komen maken en je goed omweg sturen voelt ontzettend aangenaam Enige punt van aandacht is dat bleek dat de buitenverlichting bovenaan de achterklep niet goed was teruggeplaatst en daardoor een kleine lek ontstond tijdens de harde regenval. Het lijkt er op dat de wasstraat een ontzettend goed check moment hiervoor is. Was snel verholpen. Vooral heel veel dank voor het harde en goede werk dat aan de auto is verricht. Het is duidelijk dat dit een bedrijf is waar kwaliteit, en nog meer klantvriendelijkheid, hoog in het vaandel staat!

  Quintus Willemse

  23-08-2020

  9

 • ABS Autoherstel Kaspers + Lotte

  Mijn ruit moest vervangen worden: Dit is vakkundig gedaan en duurde een halve dag! Ook het personeel is zeer vriendelijk!

  J. Oehlers

  04-08-2020

  10

ABS Autoherstel Kaspers + Lotte Amsterdam Zuidoost

Schurenbergweg 14

1105 AR Amsterdam Zuidoost

020 - 691 61 19

info@abskaspersenlotte.nl